Adrian Ilie, transformare ŞOCANTĂ. Cum arată ACUM marele fotbalist FOTO

Adrian Ilie a reapărut în public, după mai mulţi ani de absenţă, însă este total schimbat.

19 sept. 2016, 13:41

Adrian Ilie s-a schimbat radical. La 42 de ani, fostul star de la Steaua, Galatasaray, Valencia şi Beşiktal, a început să rămână fără podoaba capilară şi s-a îngrăşat considerabil.

Adrian Ilie, denunţat de Bogdan Mara şi Iulian Miu. Aceştia îl acuză că le-a furat sute de mii de euro

SpyNews l-a surprins pe Adrian Ilie în oraş, împreună cu câţiva prieteni. „Cobra” a stat de vorbă cu amicii săi, însă nu a zâmbit nici măcat o clipă.

În ultima vreme au apărut informaţii conform cărora Adrian Ilie se confruntă cu o boală care duce la căderea părului. „Gurile rele” spun că este vorba despre alopecie. Această problemă medicală este de mai multe tipuri, însă, din câte se pare, fostul fotbalist suferă de alopecia universalis. Boala se caracterizează prin căderea părului de pe tot corpul. Medicii susţin că alopecia universalis este cauzată de traume fizice, stilul de viaţă, factorii de mediu sau pur şi simplu de o predispoziţie genetică.

Adrian Ilie a evoluat în carieră pentru Electroputere Craiova, Steaua, Galatasaray, Valencia, Deportivo Alaves, Beşiktaş Istanbul şi FC Zurich. Pentru naţionala României, a jucat de 55 de ori şi a marcat 13 goluri.