ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Nicuşor Dan, somat să ridice corturile de strângere de semnături din Bucureşti

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liderul USR, Nicuşor Dan, anunţă că formaţiunea pe care o conduce a fost somată de Politia Locala Sector 3 să ridice corturile pentru strângerea semnăturilor din Bucureşti. Nicuşor Dan adaugă că a depus cerere pentru obţinerea autorizaţiei la primăria de sector, dar că nu a primit răspuns. Şi Primăria Sectorului 1 îi solicită încă documente. 

19 oct. 2016, 06:21

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele USR, Nicuşor Dan, susţine că a solicitat Primăriei Capitalei în urmă cu mai mult timp autorizaţie pentru amplasarea corturilor pentru strângerea de semnături pentru alegerile parlamentare, însă a fost redirecţionat către primăriile de sector.

De atunci, liderul USR susţine că nu a primit răspunsuri finale din partea administraţiilor locale, asta deşi corturile au funcţionat, iar partidul lui Nicuşor Dan a obţinut numărul de semnături necesar.

„Acum doua luni am solicitat primarului Firea aprobare de corturi pentru strangerea de semnaturi. Acum o luna ne-a trimis la primariile de sector. Am redepus solicitarile la toate sectoarele.
Primaria Sectorului 1 ne cere inca detalii despre cum sa fie corturile.
Primaria Sectorului 3 nu a raspuns inca, dar Politia Locala Sector 3 ne someaza sa ridicam corturile”, a scris pe pagina personală de Facebook, liderul USR, Nicuşor Dan care a ataşat şi documentele de la primărie.

Nicuşor Dan: Am adunat 200.000 de semnături, dar vom mai aduna încă 20.000 pentru e evita orice risc la BEC

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Postarea este însoţită de o copie a somaţiei, în care se arată că USR a amplasat corturi electorale pe domeniul public şi că trebuie să prezinte până pe 26 octombrie, la Biroul Monitorizare Domeniul Public şi Afişaj Stradal certificatul de urbanism şi autorizaţia de construire pentru toate locaţiile de pe raza sectorului.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Totodată, Primăria Sectorului 1 solicită mai multe acte.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Nicuşor Dan a anunţat că USR a strâns deja pentru alegerile parlamentare cele 200.000 de semnături necesare. El i-a îndemnat pe susţinătorii USR să facă donaţii, pentru a susţine campania electorală la nivel naţional.

CITEŞTE ŞI Nicuşor Dan: Nu vom face alianţă cu PNL nici înainte, nici după alegeri, dar îl vom susţine pe Dacian Cioloş.