Andreea Mantea, previziuni sumbre asupra viitorului ei: „Mai am doar o jumătate de viaţă de trăit!”

Andreea Mantea este una dintre cele mai bine cotate prezentatoare TV, are un băiețel pe care îl adoră, însă, contrar aparențelor, are o viziune sumbră asupra viitorului ei.

26 oct. 2016, 14:40
Andreea Mantea, previziuni sumbre asupra viitorului ei: „Mai am doar o jumătate de viaţă de trăit!”

Vedeta Kanal D a împlinit, luna trecută, 30 de ani, ocazie cu care a fost sărbătorită ca la carte de colegi și prieteni, care i-au pregătit surprize și cadouri. Deși este o fire veselă și optimistă, Andreea Mantea ne-a oferit un răspuns surprinzător despre viața ei la 30 de ani.

„Ca la jumătatea vieții, practic mai am doar o jumătate de viață de trăit. Cât am trăit până acum, mai am încă pe atât. Doar atât. E puțin, dar a fost intens și frumos. Deci e ok”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Mantea.

Bruneta a resimțit destul de puternic pragul psihologic al vârstei, cu toate că arată bine, este o mamă tânără, de admiratori nu duce lipsă, prin urmare motivele de îngrijorare nu prea ar fi trebuit să existe. “A trecut. A fost ciudat. M-am gândit la tot felul de lucruri, dar au trecut, cred că e normal, nu știu. Mai mult schimbarea prefixului, știi că nu mai zic 20 și…, zic 3…Când zici 3 e deja parcă prea mult”, a recunoscut ea trăirile prin care a trecut.