Andreea Marin şi-a schimbat numele. Vezi cum se numeşte acum şi unde a făcut anunţul

Andreea Marin se pare că şi-a schimbat numele după ce s-a căsătorit cu turcul Tuncay Ozturk. Pe pagina de Facebook, Zâna a făcut modificări.

14 ian. 2014, 16:58
Andreea Marin şi-a schimbat numele.  Vezi cum se numeşte acum şi unde a făcut anunţul

Andreea Marin şi-a schimbat numele după căsătoria cu Tuncay. Zâna se numeşte acum Andreea Marin Ozturk, după cum singură a anunţat pe Facebook.

2013 a fost anul schimbrărilor în viaţa Andreei Marin. „Zâna” a divorţat de Ştefan Bănică şi s-a măritat cu tinerelul turc Tuncay Ozturk. Andreea Marin este însărcinată cu gemeni? Prietenii au felicitat-o deja: „Să fie într-un ceas bun!”

Tuncay, nerăbdător să devină tată

Andreea şi Tuncay nu au făcut un secret din faptul că îşi doresc un copil împreună, dar cel mai nerăbdător pare proaspătul soţ al vedetei. „Visul meu este să fim o familie normală. Într-adevăr, îmi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoţi de la cele două surori ale mele. Nu doar eu, ci toată lumea aşteaptă acum un bebeluş de la noi. Dacă vom fi binecuvântaţi cu un copil, îl voi primi cu toată dragostea mea. Am un sentiment puternic că voi fi tată”, spunea fizioterapeutul recent.

Citeşte şi: Primul mesaj pe Facebook al Andreei Marin după căsătoria cu Tuncay: „Nu voi…”