SCENE HALUCINANTE. Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea, BĂTAIE în PARC – VIDEO

Scene halucinante petrecute intr-un parc din Bucuresti. Andreea Tonciu si Nicolae Mitea au fost protagonistii unui incident incredibil.

02 mai 2014, 05:29
SCENE HALUCINANTE. Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea, BĂTAIE în PARC – VIDEO

Andreea Tonciu si Nicolae Mitea au iesit la plimbare, de 1 Mai, intr-un parc din Capitala. La un moment dat, dintr-un grup format din doi indivizi si o fata, cineva a facut o remarca despre nasul Andreei Tonciu. Bruneta a luat foc pe loc si nu a mai tinut cont de nimic. Totul a degenerat intr-un scandal monstru. Baietii au sarit sa o apere pe fata care era cu ei, Mitea s-a repezit in apararea Andreei, s-au impartit pumni, cuvinte jignitoare si picioare fiecare pe unde a putut. Mitea a fost la un pas sa iasa cel mai sifonat din aceasta disputa, scrie WOWbiz.ro.

Mitea s-a ales cu o tranta in gazon, unde a aterizat dupa ce a fost impins de unul dintre certareti, dar s-a ridicat imediat si s-a aruncat ca un leu in fata Andreei, punandu-se la mijloc intre ea si barbatii care erau furiosi.

Imagini VIDEO AICI.

„Am fost si noi in parc ca toata lumea, sa ne relaxam si sa ne plimbam si, ce sa vezi?, era sa ajungem pe la Politie! Doi taranoi, doi alcoolici, doi vai de ei, au gasit de cuviinta sa se ia de Andreea si de sora ei! (…) M-au scuipat, m-au injurat. A venit si Politia, da. (…)Nu am facut plangere, nu am mers la Circa si nu s-au dat amenzi, totul a fost aplanat acolo. Dar uite cum iti strica ziua doi d-astia, vai de mama lor. Acum suntem bine”, a declarat Nicolae Mitea.