Angajaţi Hexi Pharma: Dan Condrea şi-a schimbat de curând maşina

Dan Condrea, care a murit într-un accident rutier duminică seara, și-a schimbat mașina în urmă cu câteva zile, spun angajați ai Hexi Pharma, citaţi de Digi24.

22 mai 2016, 20:09
Angajaţi Hexi Pharma: Dan Condrea şi-a schimbat de curând maşina

Dan Condrea a renunțat la SUV-ul pe care îl conducea de obicei și a început să conducă mașina în care era în momentul accidentului. În acte, acest automobil aparține tatălui omului de afaceri.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, au anunţat surse din rândul poliţiştilor, accidentul fiind semnalat în jurul orei 19.30. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov a declarat că există doi martori ai accidentului. Unul dintre ei se afla la volanul unui autovehicul pe care maşina implicată în accident l-ar fi depăşit cu puţin timp înainte de impact şi este audiat, duminică seara, iar cel de-al doilea este un biciclist care trecea prin zonă.

După ce se va încheia cercetarea la faţa locului, poliţiştii vor dispune şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea.

CITEŞTE ŞI Procurorul General al României: Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe lângă ÎCCJ