AS ROMA – REAL MADRID 0-2 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Meciul serii în Champions League 2018

AS ROMA - REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Faza grupelor din UEFA Champions League se apropie de final, iar în această săptămână se joacă Etapa a 5-a, una în care mai multe echipe îşi pot asigura calificarea în optimi.

27 nov. 2018, 17:29
AS ROMA – REAL MADRID 0-2 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Meciul serii în Champions League 2018

AS ROMA – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Meciul serii se joacă de la 22:00 şi le aduce faţă în faţă pe AS Roma şi Real Madrid, două dintre performerele sezonului trecut. Cele două condug grupa G după primele 4 runde, cu câte 9 puncte, însă nu sunt încă sigure de prezenţa în optimi.Real Madrid are mari probleme în apărare înaintea derby-ului cu AS Roma, din UEFA Champions League, care va fi la Digi Sport 1, marí, de la ora 22:00. Sergio Ramos, Raphael Varane și Marcelo nu pot juca, iar Santiago Solari rămâne fără prea multe soluții.

AS ROMA – REAL MADRID 0-2 A marcat Lucas Vayquez 59!

AS ROMA – REAL MADRID 0-1 A marcat Bale 47!

AS ROMA – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING:

Derbiul zilei de marți este duelul dintre AS Roma și Real Madrid. Se înfruntă două formații care au dominat grupa din care mai fac parte ȚSKA Moscova și Viktoria Plzen.

Și asta în ciuda faptului că atât Roma, cât și Real Madrid au avut evoluții extrem de slabe pe parcursul toamnei. Dovadă stau chiar rezultatele înregistrate în weekend.

Roma a pierdut la Udinese, 0-1, și este abia pe locul 7 în Serie A, la 18 puncte de liderul Juventus Torino și la doar opt puncte deasupra liniei retrogradării.

Real Madrid a cedat clar la modesta Eibar, 0-3, și este pe locul 6 în Spania, la șase puncte de liderul FC Sevilla și la 9 puncte deasupra liniei retrogradării, având una dintre cele mai slabe apărări din Primera Division cu aproape 1,5 goluri încasate pe meci.

Potrivit publicației spaniole As, nici măcar „planul B” nu poate fi pus în practică, pentru că și rezervele sunt fie accidentate, fie ieșite din formă. Carvajal s-a refăcut, dar nu are meciuri jucate pentru a intra în ritm, în timp ce rezervele Odriozola, Nacho, Reguilon și Jesus Vallejo sunt în continuare accidentate.

La ultimul meci, cel cu Eibar, pierdut cu un umilitor 0-3, au jucat Varane, Sergio Ramos și Marcelo în defensivă, însă au arătat o fragilitate îngrijorătoare, echipa primind trei goluri.

AS ROMA – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Varane este unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur, alături de Modric și Griezmann, însă tocmai la el e problema cea mai mare, pentru că are o perioadă de aproape două luni în care a jucat slab.

Din ultimele 7 meciuri ale lui Real, cu Varane pe teren, 6 au fost înfrângeri (cu Sevilla, CSKA, Alaves, Levante, Barcelona și Eibar), defensiva primind în acest interval 15 goluri, ceea ce înseamnă o medie de 2,1 goluri încasate pe meci. Asta cu toate că Varane este cel mai bun fundaș central din lume, având în vedere că e unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur.

Francezul de 25 de ani a greșit la meciul cu Eibar, dar și la cel cu Levante, unde a gafat la ambele goluri, iar ambele meciuri au însemnat tot atâtea înfrângeri. Varane a ratat 6 jocuri în acest sezon (dubla cu Viktoria Plzen din Champions League, cele din campionat cu Getafe, Valladollid și Celta Vigo, plus cel cu Meilla, din Cupă). În toate aceste 6 partide, Real a primit 3 goluri, adică tot atâtea câte a primit într-o singură partidă, cea cu Eibar, când Varane a dormit pe teren.

AS ROMA – REAL MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: În plus, veștile proaste continuă pentru Santiago Solari, care trebuie să aștepte rezultatele analizelor lui Odriozola, după accidentarea la coapsă, însă el oricum nu poate evolua cu AS Roma. Lucas Vazquez ar fi o soluție de rezervă, însă este doar o improvizație pe partea dreaptă a defensivei, unde a mai fost folosit și de fostul antrenor Julen Lopetegui.

În aceste condiții, în centrul defensivei ar putea juca Javi Sanchez (21 de ani), de la echipa a doua a clubului. Alături de acesta, ar putea apărea Reguillon pe partea stângă, în locul lui Marcelo, care e departe de forma cu care ne-a obișnuit, el pierzând nu mai puțin de 24 de mingi în meciul cu Eibar (0-3). Brazilianul, care e și accidentat, va putea reveni pe teren abia pe 6 decembrie, la returul cu Mellila, din 16-imile Cupei Spaniei.

Nacho mai are o lună de așteptat pentru a fi apt de joc, iar Vallejo încă nu a prins niciun meci în acest sezon și din cauza accidentărilor de la antrenamente.

Așadar, potrivit presei spaniole, Real Madrid are „cea mai slabă defensivă din ultimul deceniu”, iar derby-ul cu AS Roma bate la ușă. Meciul AS Roma – Real Madrid va fi marți, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus