Cinci goluri în Astra-Austria Viena, din Liga Europa. Campioana României a luat bătaie

ASTRA GIURGIU a pierdut cu scorul de 2-3 meciul jucat joi seara, pe Arena Naţională, în grupa E a Ligii Europa, împotriva formaţiei Austria Viena. În celălalt meci din grupă, Viktoria Plzen-AS Roma 1-1.

15 sept. 2016, 11:28
Cinci goluri în Astra-Austria Viena, din Liga Europa. Campioana României a luat bătaie

ASTRA GIURGIU-AUSTRIA VIENA 2-3.

Fazele importante ale meciului:

Min. 79 Cartonaş roşu pentru Lukas Rotpuller, de la Austria Viena! Astra joacă finalul de meci în superioritate numerică.

Min. 74 GOOOL Astra! Săpunaru o readuce pe Astra în joc, gol cu capul din 6 metri, la o centrare din alergare a lui Budescu. Astra-Austria Viena 2-3!

Min. 59 GOL Austria Viena! Alexander Grunwald execută perfect o lovitură liberă de la 23-24 de metri. Gol de excepţie, ASTRA-AUSTRIA VIENA 1-3!

Min. 33 GOL Austria Viena! Kevin Friesenbichler îl învinge pe Silviu Lung jr. cu un şut în dreapta, după ce a preluat o centrare a lui Alexander Grunwald. ASTRA-AUSTRIA VIENA 1-2!

Min. 18 GOOOL Astra Giurgiu! Denis Alubec marchează, din centrarea lui Budescu, din lovitură liberă! ASTRA-AUSTRIA VIENA 1-1!

Min. 16 GOL Austria Viena, din penalty. Raphael Holzhauser a deschis scorul de la punctul cu var, după o lovitură de pedeapsă acordată la un fault al portarului Silviu Lung jr. ASTRA-AUSTRIA VIENA 0-1!

ASTRA GIURGIU AUSTRIA VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Campioana României a mai înfruntat o singura data o echipă austriacă. În sezonul 2014-2015, Astra Giurgiu pierdea ambele meciuri din Europa League contra lui FC Salzburg, scor 1-5 si 1-2.

ASTRA GIURGIU AUSTRIA VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Marius Șumudică, antrenorul celor de la ASTRA GIURGIU, a declarat, într-o conferință de presă, că AUSTRIA VIENA este de același nivel cu echipa sa și de aceea susține că jucătorii trebuie să fie foarte atenți. „Este primul joc din această grupă pe care eu o consider una destul de echilibrată. Din păcate, îl jucăm pe Arena Națională, deși noi ne-am fi dorit să îl jucăm la Giurgiu. Se poate întâmpla orice mâine, am urmărit adversarii și cred că sunt de același nivel cu noi. Nu există o mare diferență. De aceea trebuie să fim foarte atenți, pentru că fiecare punct contează în această grupă în care eu consider că avem chiar șanse de a ne califica mai departe. Contează foarte mult și banii din Europa League, pentru că fiecare punct am înțeles că aduce în jur de 120.000 de euro”, a spus Şumudică înaintea meciului ASTRA GIURGIU AUSTRIA VIENA, care va fi LIVE STREAM VIDEO ONLINE la DOLCE SPORTde la ora 20:00.

ASTRA GIURGIU AUSTRIA VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Thorsten Fink, antrenorul celor de la Austria Viena, a declarat că Denis Alibec e cel mai periculos jucător al adversarei Astra Giurgiu. „Știu multe despre Astra Giurgiu. Am urmărit multe materiale video. Știm că e o echipă experimentată. Au făcut meciuri bune în preliminariile Europa League. Știm că formează o echipă bună, dar în campionat în acest moment nu stau foarte bine. Formează o echipă și trebuie să fim atenți. Cred că Alibec e un atacant bun. E un stângaci bun. A marcat 15 sau 16 goluri sezonul trecut. Dar are și probleme de disciplină pentru că a primit 3 cartonașe roșii și 10 galbene. Așa am auzit”, a declarat antrenorul austriecilor înainte de ASTRA GIURGIU AUSTRIA VIENA, meci care va fi LIVE STREAM VIDEO ONLINE, joi, de la ora 20:00, la DOLCE SPORT.

ASTRA GIURGIU AUSTRIA VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Echipele probabile la meciul ASTRA GIURGIU AUSTRIA VIENA

ASTRA GIURGIU: 1. Lung – 22. Săpunaru, 2. Geraldo, 4. Fabricio, 13. Junior Morais – 8. Takayuki, 20. Fl. Lovin – 24. Boudjemaa, 10. Budescu, 80. Teixeira – 7. Alibec.

AUSTRIA VIENA: 31. Hadzikic – 17. S. Larsen, 33. Routpuller, 4. Filipivic, 28. Martschinko – 26. Holzhauser, 15. Serbest – 11. Venuto, 10. Grunwald, 95. Pires – 9. Friesenbichler.

ASTRA GIURGIU AUSTRIA VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Meciul ASTRA GIURGIU AUSTRIA VIENA din prima etapă a Grupei E a UEFA EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, pe Arena Naţională din Bucureşti, LIVE STREAM VIDEO ONLINE la DOLCE SPORT de la ora 20:00. DOLCE SPORT transmite LIVE meciul ASTRA GIURGIU AUSTRIA VIENA.