AUSTRALIAN OPEN 2018. Eugenie Bouchard a vorbit despre meciul cu Simona Halep. Ce a declarat canadianca

AUSTRALIAN OPEN 2018. Eugenie Bouchard va fi viitoarea adversară a Simonei Halep, în turul secund de la Australian Open. Canadianca a vorbit despre confruntarea care va avea loc joi şi a recunoscut că e motivată de faptul că va juca împotriva numărului unu mondial.

16 ian. 2018, 17:41
AUSTRALIAN OPEN 2018. Eugenie Bouchard a vorbit despre meciul cu Simona Halep. Ce a declarat canadianca

AUSTRALIAN OPEN 2018. Simona Halep conduce cu 2-1 în întâlnirile directe cu Eugenie Bouchard, singura înfrânegere survenind însă într-un moment foarte important, în semifinale la Wimbledon, în 2014.

Mă bucur mult că voi juca împotriva numărului 1 mondial. Voi folosi acest meci ca pe o unitate de măsură. Voi încerca să-mi fac jocul și să o pun în dificultate„, a spus Eugenie Bouchard, după victoria de marţi, cu Oceane Dodin.

Nu am mai jucat un meci în faţa unor tribune atât de pline de ceva timp. A fost foarte special. Am câştigat la capitolul încredere, simt asta şi la antrenamente. Am avut emoţii înainte de meci, dar ştiam că am progresat. Ca atare, am avut mai multe încredere decât în turneele de la finalul anului trecut. Simt că sunt pe drumul cel bun„, a mai spus Eugenie Bouchard.