Autorul atacului din Tunisia a consumat COCAINĂ înainte de masacru

Autorul atacului din Tunisia consumase cocaină înainte de comiterea masacrului, iar pe corpul lui au fost găsite dispozitive explozive nedetonate.

02 iul. 2015, 17:02

În urma autopsiei, doctorii au descoperit în corpul lui Seifeddine Rezgui, urmele unui drog. Astfel, se crede că este vorba de cocaină sau un drog similar, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Imagini ŞOCANTE de la MASACRUL turiştilor din Tunisia VIDEO

Autopsia a confirmat faptul că teroristul a consumat droguri înainte de a comite atacul – aceleaşi droguri pe care gruparea radicală Stat Islamic le oferă membrilor înainte de comiterea actelor teroriste, pentru a nu fi conştienţi de ceea ce fac„, a declarat o sursă.

Este binecunoscut faptul că luptătorii organizaţiei teroriste Stat Islamic consumă doze de cocaină pentru că acest drog îi face să se simtă invincibili pe câmpul de luptă. Există însă presupunerea că bărbatul înarmat era prea drogat pentru a mai detona şi explozibilul nefolosit pe care îl avea asupra sa. În caz contrar, ar fi murit mai mulţi oameni.

Potrivit martorilor, Rezgui a fost surprins că râdea şi zâmbea în timp ce îşi ucidea cele 38 de victime, trăgând asupra lor cu o mitralieră AK-47, în Sousse, vinerea trecută.

Citeşte şi ATENTAT TERORIST Tunisia: Sute de turişti părăsesc staţiunea

Atacul armat comis vineri pe o plajă din Sousse s-a soldat cu 38 de morţi, între care cetăţeni tunisieni, britanici, germani, belgieni, francezi şi cel puţin un irlandez. Alte 36 de persoane au fost rănite. Majoritatea persoanelor ucise în atac erau cetăţeni britanici.

În imaginile suprinse chiar de turişti se aud focuri de armă. Oamenii fug îngroziţi şi încearcă să se adăpostească. Martori spun că teroristul care a pătruns pe plajă s-a dat drept turist, a intrat în vorbă, ba chiar a glumit cu persoanele care făceau plajă. Nimeni nu a bănuit că în umbrela de soare pe care o ţinea în mână avea, de fapt, o mitralieră.

Scenele filmate după atac par desprinse dintr-un film de groază. Medicii au depus eforturi supraomeneşti, dar a fost prea târziu pentru majoritatea victimelor.

Citeşte şi ATENTATE în TUNISIA. Cine este autorul MASACRULUI de la hotelurile de lux din Sousse

Statul Islamic a revendicat atacul şi a publicat o fotografie cu teroristul. Se pare că acesta era un student de 23 de ani, care nu a dat niciodată semne de radicalizare. În urma atacurilor, majoritatea companiilor de turism au anulat zborurile programate către Tunisia în următoarea perioadă.