Biletul zilei. Astăzi scoatem profit. 3 ponturi safe

Ieri am ratat la un singur gol profitul adus de biletul zilei. Am mizat pe o reusita a formatiei West Ham la Newcastle, intr-un esec ”ciocanarilor” cu 0-3. Celelalte ponturi care au compus biletul zilei – gol Inter la Roma si cel putin doua reusite ale lui Manchester City in deplasarea la Bournemouth – au fost castigatoare fara mari emotii.  

27 aug. 2017, 09:17
Biletul zilei. Astăzi scoatem profit. 3 ponturi safe

Biletul zilei

Pe varianta de astazi am ales sa pariem pe dueluri din Premier League, Liga 1 si Serie A. Extragem un pariu pe cornere, cel putin 4 ale oaspetilor, in Arsenal – Liverpool si mizam pe 2 sau mai multe goluri marcate in AC Milan – Cagliari. Posibil sa o vedem si pe echipa oaspete marcand pe San Siro.  

Pariul propus din Liga 1 are in prim plan duelul Concordia – Viitorul. Campioana en-titre se prabuseste si toate formatiile din Liga 1 sunt pregatite sa profite de momentul extrem de greu al campioanei. Si Concordia poate bifa macar un punct in acest meci, mai ales ca echipa lui Miriuta vine dupa o serie de evolutii parca mai reusite, precum cele cu FCSB si FC Botosani.   

Biletul zilei

18:00, Liverpool – Arsenal, Arsenal peste 3.5 cornere

18:30, Concordia Chiajna – Viitorul, 1x

21:45, AC Milan – Cagliari, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi: Bookmakerii au hotarat: FCSB nu poate rata primavara europeana! Vezi cotele si programul complet al grupei G!