Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 3 amicale internaţionale pentru profit dublu în start de weekend

Joi seară am urmărit două confruntări din Euroliga de baschet. Așteptam sub 171,5 puncte în partida Maccabi - Panathinaikos și o victorie dublă a Real-ului, în meciul de la Madrid cu Zalgiris Kaunas.

23 mart. 2018, 11:06
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 3 amicale internaţionale pentru profit dublu în start de weekend

Primul nostru pronostic a fost corect, cu doar 151 de puncte marcate în meciul de la Tel Aviv. Din păcate, deși a câștigat partida, scor 88 – 81, Real a fost condusă după primele 30 de minute.  

Biletul zilei:
Ziua de vineri vine cu o ofertă de evenimente mult mai bogată. Profitând de partidele amicale  internaționale, redacția pariuri1x2.ro a pregătit un bilet format din trei pronosticuri. Mizăm pe minim un gol marcat de Turcia lui Mircea Lucescu, contra Irlandei. Ca argument principal: reprezentativa oaspete nu a deplasat în Antalya cel mai bun lot. Antrenorul Martin O’Neill a preferat să acorde credit unor tineri de perspectivă, sau jucătorilor care au evoluat puțin sau chiar deloc la națională, în preliminariile pentru Mondialul din Rusia.

La Dusseldorf se înfruntă două dintre favoritele la câștigarea turneului final din vară,  Germania și Spania. Este greu de indicat pronostic de tipul ”1,x,2” sau chiar șansă dublă într-un joc atât de echilibrat. Noi vom miza pe 2 sau mai multe modificări ale tabelei, într-un test ce opune reprezentative formidabile pe fazele de construcție și finalizare.
Mizăm și pe amicalul Franța – Columbia, programat la Paris. Evidențiem forma slabă a sud-americanilor, învingători doar în una din ultimele 6 partide jucate.  Reprezentativa antrenată de Deschamps, în efectiv complet pentru această întâlnire, este mai mult decât capabilă să câștige cel puțin o repriză a confruntării de pe Stade de France.

Biletul zilei:

Ora 19:30 Turcia – Irlanda, Gazdele peste 0,5 goluri
Ora 21:45 Germania – Spania, Peste 1,5 goluri
Ora 22:00 Franța – Columbia, Gazdele vor câștiga cel puțin o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România