Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Încheiem luna cu o nouă “triplă” de cotă 2

Țintim încheierea lunii cu un bilet câștigător, iar pentru azi am conceput un nou bilet format din trei pronosticuri. Pariem pe goluri în meciuri din Elveția și Belgia, dar și pe cornere în partida dintre Hermannstadt și FCSB.

RomaniaTV.net
30 sept. 2018, 06:26
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Încheiem luna cu o nouă “triplă” de cotă 2

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

FC Basel a avut un start modest în acest sezon, fosta campioană câștigând de numai trei ori în primele opt runde. Defensiva, una dintre cele mai permisive din Super Liga Elvețiană, este una dintre cauzele rezultatelor slabe. Basel a primit gol în fiecare din ultimele șapte meciuri în toate competițiile. Această serie poate continua la Lugano, iar noi așteptăm minim două goluri marcate în meci.

Fără victorie în ultimele trei etape, Standard Liege este în zona de mijloc a clasamentului primei ligi belgiene. Echipa a primit nu mai puțin de nouă goluri în ultimele trei partide disputate, jocurile în deplasare fiind o problemă deosebită pentru echipa lui Răzvan Marin. Disputele anterioare cu Oostende au avut multe goluri marcate și anticipăm cel puțin două reușite și în cea de azi.

Hermannstadt a pierdut în fiecare din ultimele patru etape ale Ligii 1, dar defensiva nou promovatei rămâne greu de depășit, în special pe teren propriu. În meciul de azi, cu FCSB, ambele echipe au motive să acorde atenție maximă fazelor fixe, care pot face diferența. Noi pariem că împreună ele vor beneficia de cel puțin opt lovituri de colț.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:00 Lugano – FC Basel, Peste 1,5 goluri
Ora 19:00 Oostende – Standard Liegerd, Peste 1,5 goluri
Ora 21:00 Hermannstadt – FCSB, Peste 7,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.