Bucureştenii au la dispoziţie locaţii speciale pentru plata taxelor şi impozitelor cu cardul

Taxele şi impozitele locale pot fi plătite cu cardul şi în locaţii speciale, deschise în centre comerciale şi sucursale bancare, ca urmare a unui parteneriat între Visa Europe, băncile membre şi primăriile sectoarelor Municipiului Bucureşti.

19 mart. 2014, 14:43
Bucureştenii au la dispoziţie locaţii speciale pentru plata taxelor şi impozitelor cu cardul

Locaţii speciale deschise pentru plata cu cardul a taxelor şi impozitelor locale:

Sectorul 1 – contribuabilii pot plăti taxele şi impozitele locale cu cardul în agenţiile Raiffeisen Bank din Promenada Mall şi Feeria – Băneasa Shopping City. Programul de funcţionare al celor două agenţii este 10.00 – 22.00;

Sectorul 2 – contribuabilii pot plăti taxele şi impozitele locale cu cardul la standul deschis special zilnic în hipermarket-ul Cora Pantelimon, între orele 10.00 – 22.00;

Sectorul 3 – contribuabilii pot plăti taxele şi impozitele locale cu cardul si pot ridica datele de acces in ghiseul.ro de la standurile special deschie zilnic în Bucureşti Mall, Auchan Titan si Auchan Vitan, între orele 14:00 şi 20:00;

Sectorul 4 – contribuabilii pot plăti taxele şi impozitele locale cu cardul la standul din Sun Plaza Mall, deschis zilnic în intervalul orar 15.00 – 20.00.

Plata taxelor şi impozitelor locale se poate face în cadrul locaţiilor speciale cu orice tip de card bancar, cu ajutorul aceluiaşi sistem informatic disponibil şi la administraţiile fiscale. Astfel, în baza actului de identitate, contribuabilii vor afla cu exactitate sumele de plată, inclusiv eventualele restanţe, şi pot decide să le plătească parţial sau integral.

CITEŞTE ŞI TAXE ŞI IMPOZITE. Oamenii se înghesuie de la primele ore ale dimineţii să primească reducerea de 10%

Toţi posesorii de carduri Visa care îşi achită taxele şi impozitele locale cu cardul în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2014 vor participa la o promoţie în cadrul căreia vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, premii totale în valoare de peste 130.000 lei. Fiecare plată efectuată cu cardul Visa reprezintă înscrierea automată în promoţie şi o şansă în plus la tragerea la sorţi.

Totodată, Visa Europe, împreună cu băncile membre, organizează pentru al doilea an consecutiv competiţia naţională de plată a taxelor şi impozitelor locale cu cardul, la care pot participa toate primăriile din ţară care acceptă plata cu cardul. Primăria care va susţine cel mai activ plata taxelor şi impozitelor locale cu cardul va primi titlul onorific de „Primăria Viitorului”. Pentru a sublinia angajamentul primăriilor de a promova plata taxelor şi impozitelor cu cardul şi de a oferi şanse egale tuturor oraşelor, primăria câştigătoare va fi desemnată în funcţie de numărul de plăţi cu cardul raportat la 1.000 de locuitori, de diversitatea modalităţilor de plată a taxelor cu cardul puse la dispoziţia cetăţenilor (POS, online şi locaţii speciale), precum şi de iniţiativele de promovare a modalităţilor alternative de plată a taxelor şi impozitelor cu cardul.