Cătălin Măruţă a izbucnit în plâns, în direct: Toată lumea are lacrimi în ochi

Impresionat de povestea de viaţă a unei tinere de 30 de ani, Cătălin Măruţă a plâns în direct. Prezentatorul a fost emoţionat când fata grav bolnavă a vorbit despre părinţii ei. Părinţii eu au abandonat-o la 10 ani în spital. Din păcate, Emilia este grav bolnavă şi de trei ori pe săptămână face dializă. 

30 iun. 2015, 18:43

Emilia a fost luată în grija statului la 10 ani când părinţii au abandonat-o pe un pat de spital. A stat într-un centru de plasament, a fost crescută apoi de măicuţele de la Mănăstirea Agapia, iar în prezent locuieşte în Valea Screziei. De când a fost abandonată, părinţii au vizitat-o doar de două ori. 

„Tu eşti puternică şi o să rezişti. Tu nu ai cum să-ţi dai seama, dar eşti atât de deosebită. Mă uit în platou şi e o linişte incredibilă. Toţi oamenii te ascultă cu o mare bucurie. Emani ceva aparte. Toată lumea are lacrimi în ochi pentru că tu ai putut să-ţi ierţi mama care te-a abandonat şi care îţi putea salva viaţa acum doi ani”, a spus Cătălin Măruţă.

Marţi, Emilia şi-a revăzut părinţii după şapte ani, timp în care aceştia nu au venit deloc să o viziteze şi nici să o ia acasă. Deşi îi visează noaptea şi şi-ar dori să trăiască sub acelaşi acoperiş cu ei, fata e conştientă că asta nu se va întâmplă niciodată a găsit forţa să-i ierte, ba chiar să le ceară oamenilor care i-au aflat trista poveste să-i ajute pe cei doi.

„Eu nu ştiu cât mai trăiesc. Viaţa mea atârnă de un fir de aţă. Vă rog să-i ajute cineva pe părinţii mei. Vă mulţumesc. Dacă aş fi putut i-aş fi ajutat chiar eu, dar nu am nicio posibilitate”, a spus Emilia, moment în care Cătălin Măruţă nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile care au început să-i curgă şiroaie pe obraz. Părinţii fetei şi-au cerut iertare de la ea pentru neglijenţa lor, mai ales că în urmă cu doi ani mama tinerei ar fi putut să-i ofere un rinichi şi să-i salveze viaţa. Pentru că i-a fost teamă de operaţie, ea a plecat din spital.