Ce trebuie şi ce nu trebuie să faci în primele 12 minute ale unei întâlniri amoroase

Prima impresie conteaza enorm pentru a putea petrece cateva ore placute in compania cuiva, insa, dupa prima impresia, urmeaza 12 minute critice in cadrul unei intalniri. In aceste 12 minute iti poti zadarnici de la bun inceput sansele unei intalniri amoroase reusite sau poti bunele bazele mai multor rendez-vous-uri reusite.

24 apr. 2014, 05:46
Ce trebuie şi ce nu trebuie să faci în primele 12 minute ale unei întâlniri amoroase

De regula, la o prima intalnire, fiecare isi da seama in 12-15 minute daca este sau nu interesat cu adevarat de celalalt. Din acest motiv, primele 12 minute sunt cruciale daca vrei sa ai parte si de alte intalniri. Aceasta este perioada de timp in care atat femeile, cat si barbatii isi pot dovedi disponibilitatea, interesul si seriozitatea, astfel incat acea intalnire sa nu fie ultima pe care o vor avea cu celalalt.

In primele 12 minute conteaza expresia fetei, tonalitatea vocii, mirosul, dar si actiunile propriu-zise ale celor doi aflati la intalnire. Iata ce trebuie sa faci in primele 12 minute ale unei intalniri daca vrei sa impresionezi si sa mai ai ocazia sa iesi cu acea persoana!

CITESTE SI: Horoscop. Ce îşi doresc băieţii la prima întâlnire, în funcţie de zodia lor

Mentine contactul vizual si zambeste

Pentru unele persoane, acest sfat este de la sine inteles. “Cum sa ma duc la o intalnire si sa nu o/il privesc?” Ei bine, adevarul este ca, din diverse motive, exista destul de multe persoane care evita contactul vizual direct cu celalalt si se arata in mod excesiv de seriosi, astfel incat transmite chiar senzatia ca sunt indispusi in compania celuilalt. Insa exact acest lucru nu trebuie sa-l dai de inteles la o intalnirea amoroasa, indiferent de problemele pe care le ai in viata.

De la bun inceput trebui sa dovedesti ca esti interesat de persoana de langa tine, iar acest lucru o faci uitandu-te direct in ochii lui/ai ei si zambind. Mai ales in cazul femeilor este foarte important zambetul! De ce? Pentru ca in felul acesta ele transmit si ei percep ca ele sunt disponibile, ca ei au permisiunea de a se apropia de ele.

Celalalt este singurul om in incapere

Chiar daca sunteti la film, la restaurant, in parc sau, pur si simplu, pe strada indreptandu-va catre un anumit local, trebuie sa dai impresia ca celalalt este singurul care conteaza in jurul tau. Asta inseamna sa nu te uit la usa de fiecare daca cand intra cineva in cafenea, sa nu te uiti dupa chelner de fiecare daca cand se nimereste sa treaca pe langa masa voastra si cu atat mai putin sa te uiti lung dupa o altcineva, dand impresia ca il/o gasesti atragator/oare.

Totodata, evita sa folosesti telefonul mobil, tableta, notebookul sau alte dispozitive electronice pe care le ai la indemana. In primele 12 minute nu trebuie sa existe nimic in jurul vostru decat voi doi. Daca acorzi atentie mobilului (poate ai primit un mail de la serviciu sau ti-a scris cineva ceva pe Facebook), vei da senzatia celuilalt ca nu este suficient de important, intalnirea in sine ti-este indiferente si ca oricand ai lasa pe plan secund ceea ce faceti in momentul respectiv (o prima discutie la o cafea) pentru a te ocupa de total altceva. Daca este totusi ceva urgent, atunci scuza-te si spune ca dureaza 30 de secunde, dar trebuie sa verifici ceva.

Nu pune toate intrebarile care-ti trec prin minte

La prima intalnire iti dezvolti impresia despre celalalta persoane descoperind ce o face pe ea sa fie “ea”. Insa, in primele 12 minute nu trebuie sa te hazardezi si sa pui prea multe intrebari. Ia-o usurel.

Intreaba ce prefera sa consume. Poate vrea cafea. Dezvolta putin subiectul cum ii place ei si cum iti place tie cafeaua. Abia dupa ce va acomodati poti da curs unor intrebari ale caror raspunsuri au o mai mare greutate. Oricum ar fi, conversatia ar trebui sa curga, iar intrebarile sa vine in mod natural, fara sa le ai deja concepute mintal de acasa.

Daca esti fumator, nu aprinde tigara dupa tigara

Pana sa afli daca celalalt fumeaza sau daca are vreo problema cu fumatorii, ar fi bine sa te abtii de la a aprinde o tigara in primele 12 minute. Asta, nimeni nu ar trebui sa te judece, mai ales la prima intalnire, pentru viciul tau, dar poti da impresia gresita.

Daca incepi sa fumezi inainte sa vi se aduca bauturile si cand le primit, mai aprinzi o tigara, vei da atat impresia ca esti agitat/a, cat si ca este viciul tau este mai mare decat al altora, cu atat ai mult daca celalalt este nefumator. Asta nu inseamna ca trebuie sa te ascunzi, sa minti cu privire la viciul tau, ci doar sa te controlezi putin in primele 12 minute ale intalnirii.

Pe de alta parte, aprinsul tigarii poate transmite si semnalul ca esti blazat/a de la bun inceput, ca intalnirea respesctiva nu-ti produce niciun fel de entuziasm, fiindu-ti indiferenta.

Evita subiectele delicate

Nu doar in primele 12 minute, ci la prima intalnire, de regula, este recomandat sa eviti subiectele delicate, cum ar fi fostul partener, preferintele politice, cele sexuale sau planurile de viitor. Bineinteles, daca dupa o ora petrecuta impreuna celalalt se arata dispus sa intre si in astfel de subiecte, le poti atinge, dar fara a intra in amanunt. Inainte de a cunoaste trecutul si preferintele unei persoane, este indicat sa o “vezi” mai intai, sa ii observi gesturile, sa-ti dai seama daca poti rade impreuna cu ea de nimicuri.

CITESTE SI: Horoscop. Cum să-ţi dai seama dacă e timid, în funcţie de zodia lui

Fii informat/a

Nimeni nu spune ca trebui sa stii care a fost ultima ordonanta de urgenta a guvernului, ce implica aceasta si ce impact va avea asupra populatiei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii total rupt/a de realitate. Principalele evenimente ar trebui sa le cunosti caci pot oferi subiecte de conversatie interesante prin care iti poti da seama de “ce-i poate mintea” celuilalt.

Citeste mai mult pe lyla.ro