Cele 5 stadii ale dragostei. Cei mai mulţi oameni rămân blocaţi la 3

„Se pare că nu era persoană potrivită pentru mine" este fraza pe care o folosesc mulţi oameni după ce s-au despărţit de fostul/a partener/a. Poate că şi tu ai folosit-o măcar o dată în viaţă. Cu toate acestea, mulţi dintre prietenii voştri credeau că formaţi cuplul perfect. La un moment dat, şi tu ai crezut acelaşi lucru.

14 feb. 2017, 20:37
Cele 5 stadii ale dragostei. Cei mai mulţi oameni rămân blocaţi la 3

Multi oameni nu inteleg de ce dragostea adevarata se raceste odata cu trecerea timpului. Problema este ca nu trec prin toate cele 5 stadii ale dragostei, ci raman blocati in cel de-ai treilea.
Iata cele 5 stadii ale dragostei:

Indragostirea

Este atunci cand totul este invaluit in roz, cand hormonii fericirii sunt la nivel ridicat la ambii parteneri. Atunci iti proiectezi toate dorintele sunt legate de partenerul/a ta. El/ea se trasforma in ochii tai in persoana ideala: pur si simplu nu are niciun defect. Ai tendinta de a crede ca este capabila sa-ti indeplineasca orice dorinta si crezi fiecare cuvant pe care il spune. Ai atat de multa incredere in puterea dragostei incat nicio voce sceptica nu te-ar putea face sa te razgandesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.