Concept nou în România. Magazinul care oferă a doua şansă jucăriilor FOTO

Teolino.ro este locul care acordă a doua şansă jucăriilor. Cu alte cuvinte, este un magazin cu jucării second hand, aflate în stare foarte bună, care pot fi achiziţionate la preţuri foarte mici. Jucăriile sunt aduse din Anglia şi sunt de cea mai bună calitate.

26 feb. 2016, 11:25

Avand in vedere că cei mici se plictisesc extrem de repede de o jucărie şi o părăsesc într-un colţ al camerei, este păcat ca alţi copii să nu se bucure mai departe de ele. Conceptul de jucării reciclate este foarte răspândit în alte ţări, iar părinţii profită din plin de acest gen de magazine unde pot găsi atât jucării din colecţii mai vechi, cât şi ultimele apariţii.

„Ne-am inspirat din magazinele de acest gen din Anglia, am crezut in aceasta idee si am pus-o in practica acum 6 luni. De atunci am reusit sa convingem foarte multi parinti de avantajul cumpararii jucariilor de calitate la preturi foarte mici”, spun proprietarii magazinului.

Jucăriile pot fi achiziţionate online la adresa teolino.ro, dar şi la magazinul din Ploieşti (situat pe str. Nicolae Balcescu, nr. 27).

În magazin puteţi achiziţiona jucării de la branduri de renume precum Vtech, PlayGo, Ficher Price, LEGO, Nintendo, Playmobil, Disney, Barbie, Marvel, Tomy, Lamaze, Mattel, Chicco, Theo Klein, Tesco şi multe altele, la preţuri accesibile oricărui buzunar.