Conducerea PDL a aprobat FUZIUNEA cu PNL şi cu partidul lui MRU

Democrat-liberalii, reuniţi luni în şedinţa Colegiului Director, au votat pentru fuziunea prin absorbţie cu Forţa Civică, înregistrându-se doar un vot împotrivă şi două abţineri. Liderii PDL au aprobat, în aceeaşi reuniune, şi fuziunea cu liberalii.

21 iul. 2014, 09:38
Conducerea PDL a aprobat FUZIUNEA cu PNL şi cu partidul lui MRU

Colegiul Director al PDL a aprobat, luni, fuziunea prin absorbţie cu FC şi fuziunea prin comasare cu PNL.

Totodată, democrat-liberalii au convocat, pentru data de 26 iulie, Convenția Naţională a partidului, urmată de Congresul comun cu PNL în care se va oficializa fuziunea dintre cele două formaţiuni.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, duminică, că a decis să primească funcţia de prim-vicepreşedinte în cadrul PDL.

MRU a precizat însă că această funcţie de prim-vicepreşedinte are caracter temporar, pentru că, în urma contopirii celor două partide, echipa de conducere a noului partid va avea o cu totul altă structură, în urma alegerilor interne.

CITEŞTE ŞI PDL, în şedinţa Colegiului Director. MONICA MACOVEI află dacă va fi inclusă în sondajele pentru prezidenţiale

Ungureanu a mai anunţat că nu renunţă la candidatura la Preşedinţie şi că pune la dispoziţia deciziei PNL şi PDL această candidatură, dar şi proiectul său politic.

CITEŞTE ŞI MRU: Am decis să primesc funcţia de prim-vicepreşedinte PDL. Nu renunţ la candidatura pentru prezidenţiale

PDL s-a reunit, luni, în şedinţa Colegiului Director Naţional pentru a discuta despre fuziunea cu PNL, cea cu Partidul Forţa Civică, dar şi despre candidatul la prezidenţiale, după ce Monica Macovei a solicitat includerea în sondajele de opinie interne pentru desemnarea prezidenţiabilului dreptei.

CITEŞTE ŞI MONICA MACOVEI, alegeri prezidenţiale. Europarlamentarul PDL vrea să intre în cursa pentru COTROCENI