Cum se consolează fosta soţie a lui Velea, după ce artistul a aflat că va avea un copil cu Antonia

După ce a dormit singură nopţi la rând şi a udat perna cu lacrimi, acum Ana are un nou motiv de supărare. Alex Velea o va face mămică pe Antonia, femeia cu care a trădat-o în timpul căsniciei. Singurul motiv de resemnare al mulatrei e doar realizarea pe plan profesional. Ea visează să ajungă un chirurg cardiolog de succes, ca şi tatăl ei, aşa că s-a "îngropat" în cărţi.

28 iul. 2014, 08:00

Studentă în anul 4 la Facultatea de Medicină, fosta soţie a solistului s-a concentrat pe studii şi a luat examenele numai cu note mari, scrie click.ro.

Citeşte şi ANTONIA E GRAVIDĂ. Cum ar putea arăta copilul ei cu Alex Velea FOTO

După cum se ştie, în primii doi ani, rezultatele ei au fost dezastruoase, însă tatăl ei de profesie chirurg cardiolog în Londra a încurajat-o foarte mult.

„Sora mea a luat examenele cu note foarte bune, numai nouă şi zece. Se concentrează pe învăţătură, nu-i arde deloc de iubiţi, dovadă că e singură în prezent. Ea îşi doreşete o carieră în domeniu, vrea să devină chirurg, nu ştie încă ce specializare, dar probabil ca şi tata, cardiolog. Petrec foarte mult timp pe Skype şi se consultă în anumite situaţii legate de acest domeniu”, a spus sora Anei, Sarah Mircea.

Citeşte şi Alex Velea le-a înşelat şi pe Ana, şi pe Antonia. Cine este a treia femeie din viaţa lui FOTO