Cursă fatală pentru un şofer de 22 de ani

Cursă fatală joi noapte pentru un tânăr de 22 de ani din Bistriţa-Năsăud. Acesta conducea spre Cluj, când a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un cap de pod. Martorii au sunat imediat la 112, însă băiatul nu a mai putut fi salvat. Rudele victimei au făcut un adevărat scandal şi au agresat echipajul ambulanţei.

RomaniaTV.net
05 sept. 2014, 07:00
Cursă fatală pentru un şofer de 22 de ani

Un şofer de 22 de ani din Bistriţa-Năsăud a pierdut controlul volanului  în localitatea Fundătura şi a intrat cu maşina într-un cap de podeţ. „Am ajutat, am dat primul ajutor, am facut tot ce s-a putut si mai mult nu. Am lasat sa faca salvarea. El mai era constient, respira si sufla”, a povestit un martor.

Martorii au sunat imediat la 112, dar medicii l-au găsit pe şofer în stop-cardio respirator. Pentru că era prins între fiare, a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Potrivit dejeanul.ro, rudele victimei au fost anunţate prin telefon de tragedie. Venite la locul accidentului, acestea au agresat medicii.

Pentru a pentru a evita scandalul, medicii au decis să transporte cu ambulanţa trupul tânărului la IML Cluj.

Prietenii spun că tânărul se certase cu iubita şi plecase nervos spre Cluj. Ei cred că acesta a avut o explozie la unul dintre cauciucuri, pentru că şoferul reclamase defecţiunea înainte de a pleca la drum.

Vezi: CARNAGIU în CONSTANŢA. Cinci OAMENI au fost SPULBERAŢI pe trecerea de pietoni VIDEO