Declaraţia impresionantă a unui tânăr în scaun cu rotile: „M-am trântit la pământ şi încercam să mă târăsc”

Un tânăr de 17 ani, imobilizat într-un scaun cu rotile, a scăpat cu viaţă din incendiul în care au pierit zeci de persoane. Adolescentul se afla la concertul rock împreună cu un prieten în momentul în care flăcările au început să cuprindă clubul. Acesta îi datorează acum viaţa prietenului său care a reuşit să-l scoată la timp din infern.

03 nov. 2015, 09:17
Declaraţia impresionantă a unui tânăr în scaun cu rotile: „M-am trântit la pământ şi încercam să mă târăsc”

Mihai este ţintuit de ani de zile într-un scaun cu rotile, iar bunul s[u prieten, Pavlos Jester, a vrut să-i facă o bucurie şi să-l ducă la concertul trupei rock.

Mihai a stat chiar lângă scenă, pentru a vedea de aproape spectacolul şi nu ar fi avut nicio şansă să scape cu viaţă dacă nu ar fi fost prietenul său.

„Nu am avut cum sa alerg sa-mi salvez viata. Eram in caruciorul ala nenorocit. Am simtit pentru prima data in viata mea ce inseamna sa nu ai picioare. M-am trantit cu scaunul la pamant, ca sa nu iau foc. Am ramas acolo, tuseam, incercam sa ma tarasc. Oameni ma calcau in picioare. La un moment dat a venit cineva si m-a luat in brate, nu stiu cine, daca jandarm sau unul dintre prietenii mei. M-a scos afara. Am lesinat, apoi m-am trezit la spital. Nu am ars pentru ca aveam o geaca de piele groasa pe mine”, a mărturisit tânărul, potrivit cancan.ro.

Din nefericire, prietenul său, Pavlos, se află acum în stare critică la Spitalul Grigore Alexandrescu, cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, cu o intoxicaţie puternică şi căile respiratorii arse.

Citeşte şi Ei au avut un înger păzitor. Mărturiile victimelor incendiului din Colectiv