DINAMO vs FCSB 2018: probleme mari de lot pentru Miriuţă. ONLINE STREAM TELEKOM

Probleme mari pentru Vasile Miriuţă înainte de meciul cu FCSB! Mai mulţi fotbalişti de la Dinamo au acuzat probleme medicale.

18 feb. 2018, 13:36
DINAMO vs FCSB 2018: probleme mari de lot pentru Miriuţă. ONLINE STREAM TELEKOM

Vasile Miriuţă are motive serioase de îngrijorare înainte de meciul de azi cu FCSB. Antrenorul lui Dinamo se confruntă cu probleme de lot, după ce mai mulţi fotbalişti importanţi s-au plâns de probleme medicale. 

DINAMO – STEAUA (FCSB) LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT. LIVE STREAMING ONLINE TELEKOM SPORT LOOK TV. Schimbări la FCSB

Câţiva dintre fotbaliştii dinamovişti s-au îmbolnăvit în această săptămână, iar virozele respiratorii i-au ţinut departe de şedinţele de pregătire.

Gazeta Sporturilor anunţă că printre cei mai afectaţi a fost chiar Dan Nistor, noul căpitan al lui Dinamo. Fotbalistul revenit de la CFR Cluj s-a recuperat cel mai greu, dar a apucat, totuşi, să facă şedinţele de pregătire decisive înaintea derby-ului cu FCSB.

Derby-ul Dinamo – FCSB va fi transmis ÎN DIRECT de Telekom Sport 1 azi, de la 20:45. Partida va putea fi urmărită, în format LIVE VIDEO, şi pe RomaniaTV.net.