Direcţia 5 lansează compilaţia „Magic Love Songs” în cadrul concertului „Forever Love”

Directia 5 lanseaza compilatia “Magic Love Songs” in cadrul concertului “Forever Love” pe 22 martie, de la ora 20.00, la Cinema Patria.

RomaniaTV.net
09 mart. 2015, 14:36
Direcţia 5 lansează compilaţia „Magic Love Songs” în cadrul concertului „Forever Love”

“Cantam si lansam un disc pe 22 martie la Cinema Patria. Singura reparatie pe care o putem face, pentru ca uneori suntem prea departe de a fi baieti buni, este sa va cantam aceste frumoase cantece de dragoste care aduc cu ele multa energie si sensibilitate”, declara Marian Ionescu.

Compilatia “Magic Love Songs” aduna pe acelasi CD piese foarte cunoscute. “Daca ai sti”, “Am nevoie de tine”, “Iti multumesc”, “Esti ingerul meu” sunt doar cateva dintre hit-urile pe care Directia 5 si VreauBilet.ro le propun fanilor pe CD-ul special ce va fi lansat la evenimentul din 22 martie.

Organizatorii evenimentului, www.vreaubilet.ro ofera celor care cumpara 2 bilete la concertul “Directia 5 Forever Love”, inainte de lansarea oficiala, un CD “Magic Love Songs”.

Pentru fanii care vor cumpara 2 bilete la spectacolul “Directia 5 Forever Love” de la Cinema Patria, VreauBilet face un cadou, vei primi odata cu biletele in premiera, inainte de lansare, CD-ul “Magic Love Songs” al trupei Directia 5. Biletele se pot cumpara de pe www.vreaubilet.ro, de la  Cinema Patria si de la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center.