Doi dintre fiii interlopului Cosmos Tănase, arestaţi după ce l-au bătut pe un ieşean

Doi dintre fiii interlopului Cosmos Tănase, Samir și Aleodor, au fost arestați seara trecută pentru că l-au bătut pe un ieșean care stădea la coadă la o casă de schimb valutar.

21 dec. 2017, 08:39
Doi dintre fiii interlopului Cosmos Tănase, arestaţi după ce l-au bătut pe un ieşean

Fapta s-a petrecut pe 4 decembrie când cei doi au mers în Tudor la o casă de schimb valutar din Iulius Mall. Ei au vrut să se bage în față pentru a nu pierde timpul, ceea ce a stârnit revolta unui ieșean care aștepta la rând. Tânărul le-a făcut reproșuri celor doi, iar aceștia l-au luat la bătaie.

Ulterior, ieșeanul agresat a postat pe internet fotografii cu el rănit în urma altercației.

Seara trecută, fiii lui Cosmos Tănase (care acum se află în spatele gratiilor) au fost ridicați de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și duși în arest. În această dimineață, cei doi au fost prezentanți judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Comunicatul oficial al Poliției:

La data de 20 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au reţinut 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cercetări, a rezultat faptul că la data de 27.11.2017, aceştia s-ar fi aflat în incinta unui complex commercial, din municipiul Iaşi, şi cel mai probabil pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat un bărbat.

În baza probatoriului administrat în cauză, tinerii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca la data de 21.12.2017 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, cu propuneri legale.