Doi lideri importanţi din PSD renunţă la funcţii. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp

Doi importanţi lideri din PSD, Ion Călinoiu, preşedintele executiv al organizaţiei de Gorj, şi Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, au anunţat că nu vor mai candida pentru noi funcţii în 2016.

RomaniaTV.net
16 iun. 2015, 14:10
Doi lideri importanţi din PSD renunţă la funcţii. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp

Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj şi preşedintele CJ Gorj, a declarat că după 10 ani în fruntea organizaţiei este timpul să se retragă şi să lase locul altcuiva. Astfel, în 2016 el nu va mai candida pentru o nouă funcţie în fruntea organizaţie. La fel ar urma să facă şi Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj şi primarul municipiului Târgu Jiu.

„În anul 2016 este foarte clar şi pentru mine, şi pentru Cârciumaru – chiar dacă s-ar mai insista să mai candidăm, dar cred că nici nu se mai doreşte acest lucru – că trebuie să se schimbe garda. Noi suntem cei responsabili să putem găsi cea mai bună formulă care să ne înlocuiască la cârma PSD Gorj după alegerile de anul viitor. Procedura este următoarea – de la fiecare organizaţie teritorială vin propuneri, delegaţi la conferinţe, delegaţii pentru funcţiile de conducere şi atunci avem o listă scurtă pe care o vom supune sondajelor”, a spus Ion Călinoiu.

Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu se află la conducerea PSD Gorj de aproximativ zece ani, perioadă în care organizaţia s-a consolidat şi a reuşit să obţină rezultate foarte bune atât în alegerile locale, cât şi parlamentare, anunță agerpres.ro