E frumoasă, dar PORCOASĂ: Gestul ŞOCANT al unui model a trimis-o direct în ÎNCHISOARE FOTO

O tânără din America, considerată o adevărată frumuseţe în oraşul natal, a ajuns la închisoare după ce a recurs la o serie de gesturi inexplicabile. Astfel, după ce la sfârşitul lunii iunie a început să tragă cu pistolul în mai multe maşini, ea început să îşi arate organele genitale în momentul în care a fost arestată.

08 iul. 2014, 12:38

Devan Serpa, de 29 de ani, din Morgan City, Louisiana, a fost arestată în legătură cu o serie de focuri de armă trase în public la sfârşitul lunii iunie. Astfel, fata a distrus două maşini şi a intrat cu forţa într-o casă, fiind acuzată de distrugere de proprietate şi port ilegal de arme, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Poliţia este în căutarea unei MAME FĂRĂ SUFLET. Şi-a lăsat fetiţa de 7 luni într-o staţie de metrou şi a fugit

Ulterior, după ce a fost arestată, tânăra a început să îşi arate părţile intime în faţa autorităţilor, fiind de asemenea acuzată de expunere indecentă. În prezent tânăra îşi aşteaptă pedeapsa şi din cauza comportamentului său va rămâne în custodia poliţiei până la aflarea sentinţei.

Citeşte şi Gest PERVERS sau ARTĂ PURĂ? O femeie şi-a expus ORGANELE GENITALE într-un muzeu şi a recreat un tablou VIDEO