EBa nu rămâne mamă singură. Când se mărită DIN NOU mezina familiei Băsescu

Elena Băsescu a surprins pe toată lumea când a anunţat că e desparte de Bogdan Ionescu, cunoscut drept "Syda" în lumea mondenă, cu care are şi doi copii. Totuşi, se pare că EBa nu va rămâne mamă singură, chiar dacă momentan se concentrează pe creşterea Sofiei şi a lui Traian.

RomaniaTV.net
28 ian. 2017, 13:21
EBa nu rămâne mamă singură. Când se mărită DIN NOU mezina familiei Băsescu

Vestea divorţului dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu a luat prin surprindere pe toată lumea, iar de atunci niciunul nu a părut prea grăbit să-şi refacă viaţa. Chiar şi aşa, pentru mezina fostului preşedinte Traian Băsescu pare că este ceva pus deoparte şi că se va recăsători!

Chiar dacă nu foarte curând, după cum spune Carmen Harra, psiholog şi clarvăzătoare. Aceasta prevede că EBa va mai astepta un an, poate chiar doi, înainte de a-şi reface viaţa. Carmen Harra a explicat la Antena Stars că mezina lui Traian Băsescu traversează în prezent o perioadă destul de tulbure, care se va menţine tot anul. „Abia anul viitor sau mai mult 2019 în viaţa ei va apărea cineva şi sunt absolut convinsă că ea se va recăsători şi se va căsători cu cineva cu care va avea o relaţie mai solidă”, a punctat Carmen Harra.

Citeşte şi Primele imagini din casa Elenei Băsescu după divorţ