Fiul lor de patru ani auzea voci noaptea! Când au intrat la el în cameră, părinţii au aflat teribilul adevăr

Un cuplu de părinți din Danemarca, Jay și Sarah au avut parte de o descoperire teribilă în dormitorului fiului lor de numai patru ani. Acum, ei doresc să împărtășească cele descoperite tuturor pentru a trage un semnal de alarmă.

19 ian. 2016, 13:04
Fiul lor de patru ani auzea voci noaptea! Când au intrat la el în cameră, părinţii au aflat teribilul adevăr

Totul a început atunci când fiul lor de doar patru ani le-a spus că a auzit voci ciudate în dormitor, în timpul nopții. La început părinții au considerat că cel mic a avut doar un vis sau un lucru ce i-a marcat viața la un moment dat.

Într-o seară, în timp ce băiețelul dormea, Jay s-a îndreptat spre camera fiului. Aproape că i-a înghețat sângele în vene când a auzit o voce ce spunea: “Trezește-te puțin, tatăl tău te caută!”.

În timp ce s-a întors pentru a-i spune soției ce a auzit, Jay a auzit din nou vocea care a spus: “Vezi, cineva vine!”. Cei doi soți au intrat în cameră dar la început nu au putut afla de unde vine vocea, scrie  i-lady.ro.

Când au intrat în camera copilului, au fost şocaţi să descopere că vocea unui bărbat se auzea din monitorul pe care îl montaseră acolo. Spunea cuvinte injurioase la adresa familiei, iar părinţii băiețelului s-au îngrozit. Tatăl a scos aparatul din priză şi a încercat apoi să descopere sursa vocii.

Cel mai probabil, un hacker a reuşit să spargă parola router-ului pe care îl folosea pentru a se conecta la internet şi a accesat monitorul din camera copilului. Astfel, intrusul a urmărit tot ce se întâmpla în încăpere şi, de asemenea, a putut vorbi prin intermediul aparatului.

Părinţii nu îşi pot explica întâmplarea, mai ales că router-ul era protejat prin intermediul unei parole, iar setările de securitate erau activate.

Mai multe detalii, pe i-lady.ro