Florin Salam a dat lovitura! Vezi câţi bani a putut să scoată manelistul la un botez din Râmnicu-Sărat

Invitat la un botez în Râmnicu-Sărat, Florin Salam a făcut un adevărat show în timpul petrecerii, iar lumea s-a călcat în picioare pentru a-l asculta. Spectacolul pe care l-a făcut a fost unul extrem de bine plătit.

26 sept. 2015, 09:36
Florin Salam a dat lovitura! Vezi câţi bani a putut să scoată manelistul la un botez din Râmnicu-Sărat

Florin Salam este, cu siguranță, în acest moment, cel mai bine plătit cântăreț din România. Acum două zile, manelistul a dat lovitura din punct de vedere financiar. Invitat la un botez în Râmnicu-Sărat, Florin Salam a făcut un adevărat show în timpul petrecerii, lumea călcându-se în picioare pentru a-l asculta pe manelist, live. Potrivit spynews.ro, spectacolul pe care l-a făcut în cinstea invitaților a fost unul extrem de bine plătit.

Cum botezul a fost unul cu sute de invitați, fericiții părinți au decis să nu se uite la bani și au scos din buzunare nu mai puțin de 20.000 de euro pentru a-l avea alături de Salam. Iar la suma cu pricina, s-au adăugat alte mii bune de euro pe care artistul le-a „scos” din dedicațiile pe care le-a făcut de-a lungul unei zile și nopți, invitații, bine „unși” cu tot felul de băuturi fine, fiind extrem de darnici cu artistul.

Vezi şi: Primele fotografii cu fiica lui Florin Salam. Manelistul plânge lângă pătuţul copilului