Gest SURPRINZĂTOR al lui Obama, la ceremonia de omagiere a lui Mandela. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva FOTO

Preşedintele SUA, Barack Obama, a fost surprins râzând şi atingând-o pe mână şi umăr pe Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, în timp ce încercau să facă o poză cu un telefon la ceremonia în memoria lui Nelson Mandela, iar Michelle Obama stătea de-o parte, având un ton sobru.

RomaniaTV.net
10 dec. 2013, 21:31
Gest SURPRINZĂTOR al lui Obama, la ceremonia de omagiere a lui Mandela. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva FOTO

Preşedintele SUA, Barack Obama, premierul britanic David Cameron şi premierul danez Helle Thorning-Schmidt au fost surprinşi în timp ce se fotografiau singuri, cu un telefon, râzând, la ceremonia de omagiere a lui Nelson Mandela. Michelle Obama păstra distanţa, având un ton sobru.

Într-o altă ipostază, Obama pare să se simtă foarte bine în compania premierului Danemarcei, Helle Thorning-Schmidt, atingând-o pe aceasta pe umăr, sub privirea mirată şi tăioasă a Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama.

CITEŞTE ŞI: Desmond Tutu l-a omagiat prin GLUME pe Nelson Mandela: „Fiţi disciplinaţi! Vreau să aud musca”

Helle Thorning-Schmidt şi Barack Obama s-au întâlnit la nivel oficial de cel puţin încă două ori anterior, cel mai recent în septembrie, la Stockholm. Thorning-Schmidt a efectuat o vizită la Casa Albă în februarie.

Barack Obama şi numeroşi alţi lideri politici au participat marţi, la Johannesburg, la o ceremonie de omagiere a fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela, decedat la 95 de ani.

CITEŞTE ŞI: Premierul Ponta a vorbit cu preşedintele SUA, Barack Obama, la Johannesburg