Gigi Becali dă tunul vieţii. Suma BOMBĂ pe care o va primi pentru EROUL Stelei cu Sparta Praga

Becali pregăteşte cea mai tare lovitură financiară din istoria fotbalului românesc. Patronul vicecampioanei este dispus să-l vândă pe Nicuşor Stanciu. Mijlocaşul a marcat toate cele trei goluri reuşite de Steaua în dubla cu Sparta Praga în turul III preliminar al Ligii Campionilor, iar Becali pare dispus să îşi dea "perla". Dar nu în orice condiţii. Cine îl vrea pe decarul roş-albaştrilor trebuie să vină cu o sumă pe măsura prestaţiilor din ultima vreme ale acestuia.

05 aug. 2016, 07:58
Gigi Becali dă tunul vieţii. Suma BOMBĂ pe care o va primi pentru EROUL Stelei cu Sparta Praga

„Gigi este dispus să-l dea pe Stanciu, dar numai după play-off-ul Ligii Campionilor. El vrea o sumă cuprinsă între 12 şi 15 milioane de euro. Poate că la prima vedere vi se par bani mulţi, dar Nicuşor a dovedit că este un fotbalist de valoare. În plus, e titular cert la echipa naţională şi are doar 23 de ani”, a dezvăluit o sursă apropiată finanţatorului stelist, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Nicuşor Stanciu, după ce a dat trei goluri cu Sparta Praga. Ce spune despre plecarea de la Steaua

„Stanciu e mașină de bani, el tipărește bani”, a spus şi patronul vicecampioanei.

Nicuşor Stanciu a fost decisiv în dubla Stelei cu Sparta Praga, care i-a dus pe „roş-albaştri” în play-off-ul Ligii Campionilor, care le asigură cel puţin prezenţa în grupele Europa League, dacă vor fi eliminaţi din competiţia „regină” a fotbalului european. Stanciu a marcat şi la Praga, dar şi o dublă la Bucureşti şi este evident că e în creştere de formă. Cum a reuşit să se impună şi la echipa naţională, Stanciu ar putea pleca pe bani frumoşi în străinătate.