GIGI BECALI, în discuţiile de campanie ale Monicăi Macovei. „Îmi pare rău de el….”

Monica Macovei, aflată în plină campanie de strângere de semnături pentru candidatura la prezidenţiale, a stat de vorbă cu oamenii inclusiv despre Gigi Becali. După ce o femeie i-a spus că îi pare rău de Becali pentru că a ajuns la închisoare după ce a făcut biserici, Macovei a ţinut să îi explice cum s-a îmbogăţit latifundiarul luând din buzunarul românilor.

18 sept. 2014, 09:34
GIGI BECALI, în discuţiile de campanie ale Monicăi Macovei. „Îmi pare rău de el….”

În căutare de semnături, Monica Macovei a ajuns să vorbească cu oamenii despre religie, dar şi despre Gigi Becali.

Într-un clip postat pe contul de Facebook al prezidenţiabilului despre cum „au ajuns unii să se facă oameni”, Macovei le explică potenţialilor alegători cum a furat Becali.

„Numai de Gigi Becali, îmi pare rău. (…) Noi suntem cu Dumnezeu şi nu judecăm pe cei care se duc la puşcărie, că nu e bine. Nu e bine să ne pară bine de răul lu altu”, i-au spus oamenii lui Macovei.

Nu e vorba de răul altuia. E vorba de oameni care au încălcat legea, care au furat şi din buzunarul dumneavoastră. Dacă dumneata încalci legea, te duci la puşcărie? Când Voiculescu a luat 60 de milioane de euro, sunt din buzunarul tuturor”, a răspuns fostul ministru al Justiţiei, continuând:

Să vă zic de Becali. Am dat un terenul de 1 milion şi am luat unul de 100 de milioane. Am câştigat 99 de milioane. Da? Şi cu astea 99, 30 fac bine, fac biserici şi dau la oameni. Şi restul 60 imi rămân mie. Nu vrei şi tu să faci la fel?”

În ceea ce priveşte religia, Macovei le-a spus interlocutorilor că şi ea este credincioasă, dar nu-şi arată religia în mod ostentativ.

„Eu am două inele pe mână. Vezi? Ştii ce sunt? Sunt rozarii. Le ţii în mână şi te rogi. Dar nu e ostentativ. Nu mă duc cu crucea in mână. Nu mă duc să pup cruci ca politicienii. Eu cred în Dumnezeu!”, a spus Macovei.

CITEŞTE ŞI Monica Macovei, cu motocicleta în campanie prin Bucureşti VIDEO