Gigi Becali, în război cu fostul ginere al lui Băsescu: Am SMS-urile de la Syda, prin care îmi cerea bani VIDEO

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, alias Sida, a ameninţat că îl va da în judecată pe Gigi Becali, care a declarat că acesta se ocupă cu afaceri necurate şi i-a cerut împrumut 7.000 de euro. De cealaltă parte, finanţatorul Stelei a declarat la România TV că nu se teme şi că va prezenta în faţa judecătorilor probe pentru afirmaţiile sale.

03 oct. 2016, 10:09
Gigi Becali, în război cu fostul ginere al lui Băsescu: Am SMS-urile de la Syda, prin care îmi cerea bani VIDEO

Gigi Becali spune că are probe care să-i susţină afirmaţiile şi că le va prezenta în faţa judecătorilor. Asta, după ce Bogdan Ionescu a spus că-l va chema la proces. „Să mă ierte că am făcut public, dacă vrea să mă dea în judecată, vin cu SMS… Că a cerut prin mesaj. Dau la judecător înregistrarea cu mesajele şi, la revedere. Să vedem dacă a cerut sau nu„, a spus Gigi Becali, pentru România TV.

Gigi Becali minte! Nu-l cunosc nici pe el, nici pe neamul lui. Ne-am intersectat de două ori în viaţa mea în locuri publice. Nu i-am cerut şi nu am luat nicio sumă de bani de la Gigi Becali. Afirmaţiile acestuia sunt mincinoase şi defăimătoare. Îmi rezerv dreptul de a-l acţiona în judecată pe Gigi Becali„, declarase fostul ginere al lui Traian Băsescu, pentru cancan.ro, reacţie la nişte declaraţii pe care patronul Stelei le-a făcut la România TV.