Horoscop 10 octombrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele în weekend

Horoscop 10 octombrie 2015: Vezi ce ţi-au rezervat astrele pentru sâmbătă, în funcţie de zodia ta. 

09 oct. 2015, 14:38
Horoscop 10 octombrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele în weekend

Horoscop 10 octombrie 2015 – Berbec

Priveste in jurul tau si descopera ce larga e lumea! Nu esti singur in acest univers si, mai ales, ai un rol major in viata celor pe care ii ai alaturi. Viata pe acest pamant e un continuu schimb de idei, de energii, de daruri, ca atare bucura-te de ceea ce primesti de la ceilalti si ofera si tu inapoi inzecit. E imposibil doar sa dai, sigur primesti si tu in aceeasi masura! Fiecare cadou pe care il dai poate cladi o lume mai buna, deci nu te opri din procesul daruirii. Altruismul tau atrage alaturi de tine ca un magnet pe altii care au si ei ceva de oferit, caci schimbul de daruri e sincer! Daruieste si primeste, bucura-te de acest minunat schimb de daruri, pentru ca sigur tu ai ce are nevoie cel de langa tine iar el, la randu-ti, te va rasplati cu ce stie el mai bine.

Horoscop 10 octombrie 2015 – Taur

Ai dreptatea de partea ta, ca atare nu ai de ce sa-ti faci griji cu privire la verdictul actiunii care te preocupa acum. Adevarul va invinge, deci linisteste-te, nu te mai framanta atata cu scenarii cu tenta negativista, pesimista, panicarda, vazand in jurul tau doar inamici care umbla cu mijloace incorecte. Tu te afli pe un teren stabil, sigur, legal si nimeni nu se poate opune acestei situatii. Cat timp tu faci totul ca la carte si nu te simti vinovat de nimic nepotrivit situatiei de fata, vei ajunge mult mai repede la victoria finala, ca atare continua sa lupti pentru a scoate la lumina realitatea! Binele intotdeauna invinge!

Horoscop 10 octombrie 2015 – Gemeni

Azi te simti in largul tau, liber, poti pluti incotro doresti, fara sa tii cont, nicio clipa, de ceea ce se petrece in jur. Chiar daca se mai nasc tensiuni prin preajma, chiar daca mai auzi pe unii ca ridica tonul si abia asteapta motiv de cearta, tu esti atat de linistit si de netulburat ca un lac de munte… Nimic agresiv nu te poate atinge. Dai dovada de o fantastica flexibilitate, ca apa care se scurge printre pietre, esti o forma de energie care nu poate fi nici tinuta pe loc, nici blocata, nici capturata, in continua scurgere lina. Ai nevoie de o purificare totala la finalul zilei, asa ca mergi la piscina si inoata, fa o baie prelunga cu spuma sau doar imagineaza-ti ca esti un delfin liber in largul oceanului!

Horoscop 10 octombrie 2015 – Rac

Ai de ce sa fii multumit, pentru ca tot efortul tau din ultima vreme incepe sa dea roade si deja poti calcula reusita in cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ti-ai adus contributia. Poate investitia ta de timp si de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Esti mandru de tine si, cand mai primesti si laudele si felicitarile celor din jur, parca te motiveaza si mai tare sa mergi mai departe. Semn ca poti, ca esti in stare de reusite demne de lauda, deci continua pe aceeasi linie, ca sa nu-ti iesi din ritm.

Horoscop 10 octombrie 2015 – Leu

Daca pleci la drum, nu te astepta ca totul sa decurga lin si fara peripetii, pentru ca este o zi in care tot ce faci necesita eforturi suplimentare. Ori se schimba traseul sau destinatia pe parcurs, ori masina iti creeaza unele probleme, ori la capat nu te asteapta ceea ce ai preconizat la plecare, incat te poti intoarce acasa cu treburile nerezolvate. Nu strica sa te informezi inainte de plecare de eventualele situatii neprevazute care ar putea aparea, pentru ca precautia poate fi un atu. Cu cat te gandesti mai din timp la eventuale incidente, cu atat ai putea sa le rezolvi mai repede!

Citeste mai mult pe Revista Teo