HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017: Opozitia Lunii cu Marte aduce tensiuni. PREVIZIUNILE URANIEI pentru miercuri

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017. Opozitia Lunii cu Marte poate predispune la emotii si sentimente contradictorii, iritabilitate, tensiuni, dispute si chiar mici accidente. La nivel macro sunt posibile proteste, mitinguri si greve spontane. Se recomanda prudenta, retinere si amanarea activitatilor importante. Daca observati ca toate va ies pe dos, este momentul sa faceti o pauza.

03 oct. 2017, 13:49
HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017: Opozitia Lunii cu Marte aduce tensiuni. PREVIZIUNILE URANIEI pentru miercuri

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi potrivita pentru a te retrage putin din contextul problemelor cotidiene si a privi totul de pe margine, pentru a obtine o imagine cat mai ampla. Punand accentul pe detasare si ratiune in defavoarea emotiilor, astazi poti gasi raspunsuri sau poti primi vesti bune legate de domeniul financiar, pe cai surprinzatoare.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai parte de surprize placute din partea prietenilor sau cunostintelor. Vin vesti bune, propuneri tentante cu privire la un proiect inedit sau invitatii cu privire la o vacanta. In orice caz, e important sa te arati disponibil pentru orice apare nou, chiar daca nu era inclus in programul tau de astazi.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In cazul tau, astazi este activata zona profesionala. Inspiratia, creativitatea si intuitia te ajuta sa gasesti metode ingenioase de a iesi dintr-o criza sau de a face un progres semnificativ in cadrul unui proiect sau al unei afaceri. Nu e nevoie decat sa fii receptiv si deschis. Succesul de astazi te va repune pe linie si din punct de vedere financiar, chiar daca rezultatele concrete nu se vad inca.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua de astazi pare sa fie dedicata demersurilor administrative si discutiilor pe seama derularii unui proiect, pentru care este necesara gasirea unei formule de lucru cat mai eficiente. Creativitatea este la cote maxime, vestile sunt bune, doar e nevoie sa fii atent la mici detalii din cadrul unui contract sau in ce priveste actele oficiale pe care le semnezi.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Esti foarte interesat de castig si siguranta materiala. Astazi explorezi noi cai de profit, noi demersuri prin care sa obtii finantari, credite, imprumuturi. Este o zi in care norocul iti poate surade in aceasta privinta, asa ca fii pe faza si primeste cu bratele deschise orice oportunitate care se iveste. S-ar putea ca cineva sa-ti ofere un sprijin financiar.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

S-ar putea ca in relatiile tale, dar mai ales in relatia conjugala, sa apara un element de noutate. Poate ca partenerul vine cu o propunere neasteptata sau cu o abordare noua a relatiei si planurilor de viitor. De asemenea, nu este exclus ca cineva din anturaj sa-ti propuna o colaborare noua sau sa contribuie cu idei ingenioase la buna desfasurare a unui proiect.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Poti extrage beneficii maxime din aspectele acestei zile, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru asta este necesar sa fii inovator si inventiv, sa schimbi ceva in modul de gandire si actiune, sa faci lucrurile altfel decat le faceai pana acum. Schimbarile inteligente se soldeaza astazi cu beneficii materiale, asa ca merita sa te lasi purtat de inspiratie si sa-ti faci cunoscute ideile ingenioase.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O zi pe care o traiesti dupa pofta inimii, in sensul ca iti aduce emotii intense, experiente amoroase de neuitat, poate chiar dragoste la prima vedere sau cel putin declaratii neasteptate din partea unei persoane dragi. Cert este ca zona sentimentala sta astazi sub semnul surprizei si ineditului.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

S-ar putea sa ai surprize din partea membrilor familiei, in sensul ca devin mai flexibili, revin asupra unei decizii neconvenabile luate zilele trecute, isi schimba pozitia fata de unele investitii pe care intentionezi sa le faci… Pe de alta parte, un eveniment care are loc in familie, o veste neasteptata sau un succes al unuia dinntre apropiati, iti ofera motiv de bucurie.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua de astazi iti aduce conjuncturi favorabile, momente agreabile petrecute cu prietenii, oportunitatea de a cunoaste oameni care-ti impartasesc viziunea asupra vietii si care te inspira. O zi cu multumire sufleteasca, echilibru emotional si satisfactii. Te simti apreciat si important, iar prezenta ta este dorita si asteptata in cercul de prieteni.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai sansa, ca intr-o conjunctura favorabila, sa identifici noi calitati si aptitudini, care puse la treaba, sa-ti aduca mai multi bani in buzunar. Poti avea de asemenea, oportunitatea de a-ti creste credibilitatea si reputatia in mediul profesional, ca urmare a faptului ca reusesti sa te faci remarcat de superiori.

HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai sansa, ca intr-o conjunctura favorabila, sa identifici noi calitati si aptitudini, care puse la treaba, sa-ti aduca mai multi bani in buzunar. Poti avea de asemenea, oportunitatea de a-ti creste credibilitatea si reputatia in mediul profesional, ca urmare a faptului ca reusesti sa te faci remarcat de superiori.