Horoscop: Află ce gândesc bărbaţii în funcţie de zodie

De câte ori nu te-ai întrebat ce gândesc persoanele din jurul tău? Deşi e greu de intuit acest lucru, astrologii spun că ne putem da seama ce este în mintea oamenilor, în funcţie de zodia acestora.

RomaniaTV.net
20 nov. 2015, 11:25
Horoscop: Află ce gândesc bărbaţii în funcţie de zodie

Berbec

Indiferent ce face sau unde se afla, barbatul nascut in Berbec se gandeste la libertate si independenta. El isi face in cap fel si fel de scenarii cum sa poata conduce pe toata lumea, inclusiv pe persoanele apropiate.

Taur

Acest nativ este, la fel ca si Berbecul, un conducator si se gandeste la cum poate fi posesiv cu cei din jur, fara ca acestia sa isi dea seama sau sa fie deranjati de acest lucru. Mai mult, el se gandeste destul de des la toate promisiunile pe care le face si cum le poate duce la bun sfarsit cat mai repede.

Citeşte şi  Horoscop: Află cum să te eliberezi de stres în funcţie de zodie

Gemeni

Gemenii isi fac multe griji si se gandesc de doua ori inainte sa actioneze. Le place sa intoarca problemele pe toate partile inainte de a actiona si acest lucru le tine mintea ocupata mult timp. Se gandesc mult si la cum pot intalni persoane noi, deoarece au nevoie mereu de schimbare.

Rac

Barbatul Rac se gandeste si la problemele pe care nu le are. El vrea ca toti cei din jurul lui sa fie fericiti si se gandeste la rezolvari si pentru cei apropiati, daca acestia au probleme.

Citeşte mai mult pe studenţie.ro