Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 16-22 mai. Află ce spun astrele!

Horoscop: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

15 mai 2016, 14:47
Horoscop: Cumpenele tale din săptămâna 16-22 mai. Află ce spun astrele!

TAUR

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă vei fi destul de stresată din cauza banilor. Ai nevoie cât mai repede de soluţii pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară, altfel o să te doboare cheltuielile. Ascultă de sfaturile unei persoane apropiate!

GEMENI

Nu vei întâmpina niciun fel de problemă în această săptămână, ba chiar se poate spune că ai parte de mai multă linişte decât ţi-ai fi imaginat. Din lipsă de ocupaţie sau stres, ai tentaţia de a te enerva din nimicuri, mai ales pe plan sentimental. Ţi se va atrage atenţia!

RAC

Nu vei întâmpina probleme majore în această săptămână, însă vor exista unele neplăceri în viaţa de familie. Cu mai multă comunicare şi înţelegere, vei reuşi să calmezi apele şi să ajungeţi la un numitor comun. Cel mai important lucru este să le acorzi atenţie celor dragi atunci când au nevoie!

LEU

Întâmpini probleme serioase cu banii încă de ceva vreme şi această perioadă grea nu pare că se va sfârşi prea curând. Din păcate pentru tine, va fi nevoie de multe sacrificii ca să reuşeşti într-un final să răzbeşti. Cere ajutorul persoanelor apropiate fără să îţi fie jenă!

FECIOARĂ

Dacă pe plan profesional sau financiar lucrurile merg foarte bine pentru tine, nu acelaşi lucru se poate spune despre relaţia ta amoroasă. Pretenţiile tale din ce în ce mai mari şi mai absurde îl vor pune pe iubitul tîu pe fugă cât de curând. Există riscul să fii părăsită în cel mai scurt timp dacă nu îţi schimbi atitudinea!

Citeşte mai multe pe eva.ro