Horoscop: De ce să nu te căsătoreşti cu el, în funcţie de zodie

Înainte de a-ţi uni destinul de cel al partenerului, ai face bine să ştii în ce te bagi, iar astrele îţi vin în ajutor, dezvăluindu-ţi care sunt minusurile fiecărui nativ într-o căsnicie.

RomaniaTV.net
19 sept. 2016, 10:53
Horoscop: De ce să nu te căsătoreşti cu el, în funcţie de zodie

Berbec

Din fericire, rareori vei avea parte de momente plictisitoare alături de un Berbec. Pe de altă parte, însă, cam are tendinţa de a face lucrurile numai după bunul plac, este cam egoist şi de cele mai multe ori autoritar peste măsură.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de femei ireal de frumoase. Parcă sunt desprinse din altă lume

Taur

Vestea bună? Este loial, munceşte din greu şi cel mai probabil vine acasă în fiecare zi la aceeaşi oră. E genul de om pe care te poţi baza. Trebuie să ai în vedere şi faptul că apreciază luxul. Pe de altă parte, însă, se aşteaptă să fie răsplătit cu aceeaşi monedă. Aşadar, vrea ca tu să fii la fel de devotată şi să se poată baza pe tine oricând e nevoie. Dacă eşti un spirit liber, creativ, căsnicia cu un Taur ţi se va părea o colivie strâmtă şi plictisitoare.

Gemeni

Avantajul şi în acelaşi timp dezavantajul unei relaţii cu un nativ din Gemeni constă în darul conversaţiei. E inteligent şi interesant, însă nu prea ştie să asculte, tocmai pentru că s-a obişnuit să fie mereu cel care povesteşte. De asemenea, apreciază varietatea, aşa că s-ar putea să sufere de o teamă de angajamente.

Citeşte mai mult pe feminis.ro