HOROSCOP URANIA AUGUST 2016: Uranus retrograd, Mercur în zodia Fecioarei, ce influenţe astrologie au loc

HOROSCOP URANIA AUGUST 2016: Sfârşitul săptămânii va aduce patru planete în semnul Fecioarei iar Mercur se va afla, de la începutul perioadei pe care o analizăm, în cel de-al doilea domiciliu al său, Fecioara, ceea ce reprezintă un sprijin pentru nativii acestui semn zodiacal.  

29 iul. 2016, 07:23
HOROSCOP URANIA AUGUST 2016: Uranus retrograd, Mercur în zodia Fecioarei, ce influenţe astrologie au loc

HOROSCOP URANIA AUGUST 2016: În perioada cuprinsă între 30 iulie şi 5 august a.c. vor avea loc mai multe evenimente astrologice:

  • Mecur va intra în zodia Fecioarei, în ziua de 30 iulie, la ora 21:19′;
  • Marte va intra în zodia Săgetătorului în ziua de 2 august, la ora 20:50;
  • Venus va intra în zodia Leului în ziua de 5 august, la ora 18:
  • Luna Nouă se va produce în ziua de 2 august, la ora 23:44′, prin conjuncţia Soarelui cu Luna la 10°57′ Leu;
  • Uranus va intra în mişcare aparent retrogradă pe 31 iulie, la ora 03:00, postură în care va rămâne până la 30 decembrie a.c., când va reveni la mersul direct, de la 20°33′ Berbec.

Berbec

Pe 30 iulie, continuă tendința zilei anterioare spre dialog, schimb de impresii. Atenție la riscul de a trata cu superficialitate, cu neatenție o probă (mai ales orală) în contextul verificării cunoștințelor, performanțelor sau abilităților. Nedumeriri și îndoieli cu privire la impresiile și părerile mai vechi pe care și le-au format, în trecut, despre oameni și fapte.

Dorința de limpezire a convingerilor personale îi poate face pe nativi să cerceteze, să citească ca să afle mai multe detalii despre chestiunea respectivă. Între 31 iulie, 1 și 2 august (până la ora 4 dimineața). Ambiții și reacții rigide fața de unele persoane în vârstă din familie.

Între 2 august și 4 august (până la ora 10:34′), exuberanță și dispoziție pentru distracție, relaxare, provocări estivale sau aventuri sentimentale. Multe dinte dorințele ascunse sau nematerializate până acum ale Berbecilor pot deveni realitate dacă nativii, mai ales bărbații, se află în vacanță într-o țară străină și acolo, au la dispoziție numeroase oferte de a face sporturi și posibilități de a-și încerca puterile, de a trăi, cum se zice, „din plin”.

Luna Nouă le poate aduce unora începutul unei noi relații afective. Din a doua parte a zilei 4 august până pe 5 august, casa sănătății se va încărca cu vibrația celor patru planete în tranzit prin Fecioară. Ca element de noutate, amintim prezența din 30 iulie și respectiv 5 august a planetelor Mercur și Venus în acest sector al cerului lor astral, care pot îndulci o stare de sănătate delicată sau chiar pot aduce ameliorări semnificative pe fondul unei suferințe.

Va fi suficient un regim alimentar care va fi bine primit de organism. Marte, Guvernatorul nativilor din Berbec, se va afla, din 2 august în Săgetător și va accentua dorința de aventură, spiritul temerar, va intensifica orgoliul, curajul, ambiția și dorința de a pune în aplicare proiecte ambițioase.

Taur

Pe 30 iulie, continuă dialogurile pe teme bănești sau patrimoniale. Între 31 iulie, 1 și 2 august (până la ora 4 dimineața), perioadă sobră, în care Taurii vor fi reținuți, discreți, puțin dispuși să se piardă în conversații. Mai poate fi, pentru unii, o perioadă a aprofundării și consolidării unor cunoștințe ori de pregătire intensă în vederea susținerii unui examen (mai ales dacă este nevoie de multă materie care trebui memorizată).

Drumurile vor fi, în general, mai scurte decât și-au propus inițial sau vor fi făcute în condiții care nu le fac mare plăcere ori survin într-un moment încărcat, în care, numai de asta nu aveau nevoie.

Între 2 august și 4 august (până la ora 10:34′), Taurii vor prelua conducerea în familie, se vor impune în fața rudelor prin idei, soluții sau implicare. Cei care au un motiv justificat vor fi mândri de numele pe care-l poartă, de familia din care provin și care va arunca asupra lor un val de încredere, de prețuire sau de notorietate ceea ce le va prii.

Luna Nouă din 2 august poate marca o etapă nouă în viața de familie sau la nivelul patrimoniului pe care îl dețin. Din a doua parte a zilei 4 august până pe 5 august, bucuriile simple, jocurile și distracțiile vor fi marcate de pragmatism ori de preocupări terre – à- terre care, în afară de plăceri, le aduc și un beneficiu material, de exemplu, jocurile pe bani, speculațiile financiare, pariurile etc.

Nativii vor beneficia de prezența planetelor Mercur și Venus într-un semn de Pământ, care va fi în armonie cu natura, tot de Pământ, a zodiei lor; astfel, ei se vor putea stabiliza în trăiri, emoții și reacții. Din 5 august până pe 30 august, vor fi active premizele astrale favorabile conceperii unui copil, unei nașteri ușoare și fericite sau a unor etape de viață sentimentală care să le aducă satisfacție sufletească și împlinirea speranțelor.

Gemeni

Pe 30 iulie, Luna va tranzita zodia Gemenilor oferindu-le un frumos potențial astral nativilor care se vor simți în largul lor, ignorând, cu seninătate, responsabilitățile plictisitoare pentru a se dedica ipostazelor de viață în care se simt bine.

Între 31 iulie, 1 și 2 august (până la ora 4 dimineața), în ciuda aerului oarecum „volatil” și detașat de contingent, Gemenii vor deveni atenți ba chiar zgârciți cu banii poate și pentru că vor fi nevoiți să-și revizuiască sistemul de cheltuieli, mai ales cele curente, reducându-le la strictul necesar pe fondul unor evenimente care se derulează sau despre care circulă zvonul că s-ar putea petrece la locul lor de muncă (de ex. plăți întârziate sau fracționate ale unor drepturi salariale).

Între 2 august și 4 august (până la ora 10:34′), perioadă frumoasă, splendidă pentru unii, în privința trecerii unor examene cu brio, calificării într-o competiție sau selecție, precum și în contextul tuturor formelor de manifestare în care trebuie să facă dovada calităților personale, profesionale sau vocaționale pe fondul și al efectelor Lunii Noi, din 2 august. Gemenii vor trăi cu senzația că sunt puternici, în stare să depășească orice obstacol datorită marii încărcături pe care le-o va aduce Soarele.

Din a doua parte a zilei 4 august până pe 5 august, unii ar putea să fie „confiscați” de familie, de treburile casnice, de activitățile domestice ori de activitățile menite să pună ordine în casă, în gospodărie sau în sectoarele de activitate legate de pământ (administrarea și îngrijirea unor terenuri cultivate – livezi, grădini cu zarzavat, culturi cerealiere, irigații etc.), a utilajelor folosite în agricultură, recoltare, prelucrare sau a activităților meșteșugărești. Nota generală este de eficiență, de progres, poate de o șansă sau de un context favorabil, în funcție de logica lucrurilor.

Rac

Pe 30 iulie, unii nativi pot resimți oarecare stres organic, manifestată prin instabilitate emoțională, momente de lipsă de energie care alternează cu altele când sunt hiper-activi sau chiar agitați; mintea lor poate fugi de la o idee la alta sau le poate accentua stările de incertitudine provocate de incapacitatea de a analiza cu calm o situație înainte de a lua o decizie.

Între 31 iulie, 1 și 2 august (până la ora 4 dimineața), Luna, care le va tranzita semnul zodiacal, va contribui la accentuarea emotivității și la exacerbarea sensibilității. Pe fond, nu e nimic rău însă, ori de câte ori va fi vorba de mobilizarea lor în vederea unei activități care cere efort, rezistență nervoasă și consum de energie fizică, ei vor fi dezavantajați, obosind repede.

Între 2 august și 4 august (până la ora 10:34′), se întrevăd posibile succese sau rezolvări fericite într-o chestiune bănească (teoretic, de mai mare importanță). Luna Nouă poate marca după 2 august un moment –cheie, o bornă în regimul salarial sau, în general, al veniturilor obținute din muncă și efort propriu.

Din a doua parte a zilei 4 august până pe 5 august, Racii vor beneficia de contribuția planetelor Mercur și Venus care vor netezi multe dintre premizele conflictuale ale unor discuții prin intuirea interesului personal, pragmatism, logică, ordine în gândire și prudență în exprimare. Toate acestea vor funcționa în avantajul lor.

Leu

Pe 30 iulie, tentația de a întreține relații sociale, de a se vedea sau revedea cu prietenii de care au fost un timp despărțite. Uneori, aceste tentative de reluare a dialogului sunt delicate pentru că unele amintiri neplăcute din trecut persistă și ridică bariere de sinceritate sau firesc între nativii și cunoștințele lor.

Contradictorii (fără a deveni, însă, conflictuale) și relațiile afective în care nativi vor manifesta însă dorința e a le rezolva cumva „autoritar”. Adică ei vor interveni în reglementarea unor disensiuni nu pe calea compromisului ci pe ideea „e cum zic eu” sau ” eu am dreptate, mergem mai departe”.

În zilele de 31 iulie, 1 și 2 august (până la ora 4 dimineața), s-ar putea înregistra discrete tendințe de izolare, de odihnă, de reticență în fața unor excese culinare. Între 2 august și 4 august (până la ora 10:34′), se vor naște numeroase idei, dorințe, vise, construcții personale pe fondul impactului pe care îl va avea asupra loc faza Lunii Noi, în Leu, din seara zilei de 2 august, care îi va împinge spre noi direcții de viață, chiar dacă ei nu sunt pe deplin pregătiți pentru asta.

Nativii vor simți, mai puternic decât în alte dăți, dorința de a se depăși pe sine, de a face impresie bună și, mai ales, de a construi acele punți necesare lor pentru a progresa și a-și duce planul de viață mai departe, mai bine, mai sus.

Din a doua parte a zilei 4 august până pe 5 august, se vor acumula numeroase influențe astrale pe casa banilor câștigați din efort propriu. Premizele sunt favorabile unor câștiguri și echilibrări ale situației materiale de moment.

Se pot purta discuții cu șefii instituției unde lucrează cu privire la drepturile bănești ce li s-ar cuveni, în care vor aduce o serie de argumente. Dacă se vor păstra în limita măsurii și rezonabilității, este posibil ca cererile lor să fie considerate legitime și, ca atare, să fie onorate.

Fecioara

Pe 30 iulie, Fecioarele s-ar putea afla în mijlocul unor ipostaze publice, ar putea fi subiectul unor discuții sau dezbateri ori, ei înșiși, ar putea fi nevoiți să apară în public în diferite ipostaze (conferințe, prezență mediatică, lucrări de cuvânt în conferințe, întruniri etc.).

Între 31 iulie, 1 și 2 august (până la ora 4 dimineața), relațiile cu prietenii cu sunt tocmai privilegiate. O strângere de inimă provocată de o amintire neplăcută, o stare de conflict mocnit care s-a așternut între nativ și unele persoane din anturaj, nemulțumirile personale acumulate de-a lungul timpul ori, poate, doar lipsa lor de chef momentan îi va face să nu participe la întâlnirile obișnuite sau, dacă se duc, să fie tăcuți, rezervați și circumspecți, atenți, mai degrabă, la ceea ce se spune și se întâmplă, cu acel prilej.

Cam la fel, vor evolua lucrurile și în plan sentimental, cu un accent în plus, însă, de nervozitate sau iritare. Între 2 august și 4 august (până la ora 10:34′), universul interior „dă în clocot”. Totul pare să fie răscolit pe fondul fazei de Lună Nouă din seara zilei de 2 august.

Toată această fierbere a sufletului și a minții, este provocată de dorința de afirmare sau de reconstrucție personală a unor nativi ori de revolta unor bariere sociale și profesionale cu care se confruntă și care nu le permită să ajungă acolo unde își doresc, de unde și o legitimă stare de revoltă. Perioadă care solicită intens inima, ochii, coloana vertebrală și accentuează suferințele cardio-vasculare.

Din a doua parte a zilei 4 august până pe 5 august, încărcătura astrală se va muta pe semnul Fecioarei, unde vor avea în tranzit, din 2 și respectiv din 5 august, pe Mercur și Venus. Prezența Guvernatorului lor, Mercur, în semnul zodiacal natal, este de natură să le susțină procesele mentale, logica, rațiunea, comunicarea sau deciziile.

 

Mai multe detalii, pe libertatea.ro