HOROSCOPUL DRAGOSTEI: Atunci când iubeşte, dăruieşte cu tot sufletul

Anumiți nativi au o înclinație deosebită pentru a dărui destul de des cadouri și există o zodie care poate fi numită cea mai generoasă dintre toate. Este vorba despre oamenii născuți în zodia Leu.

15 feb. 2017, 09:43
HOROSCOPUL DRAGOSTEI: Atunci când iubeşte, dăruieşte cu tot sufletul

Leii sunt persoane care știu să trăiască clipa, sunt idealiști, creativi, adoră art și spectacolul. Pe lângă toate acestea, fără îndoială se poate spune despre un nativ născut în zodia Leu faptul că este un om bun la suflet, iubitor, călduros, în special generos, ospitalier, mărinimos, fidel, demn, nobil, are credința fermă și încredere în ceilalți, potrivit zodii.ro. În plus, Leul este foarte pasional, senzual, simpatic, gentil și sociabil.

Întrucât acest nativ se află sub influența Soarelui, poate calitatea lui cea mai de preț este generozitatea. Astfel, acești nativi sunt caracterizați de bucuria de a dărui și se simț împliniți în momentul în care oferă și mulțumesc persoana de lângă ei. Un simplu gest de apreciere este de ajuns pentru a ști că au ales calea cea mai bună, conform yve.ro. Leul nu se uită la bani când iubește din tot sufletul și pune nevoile persoanei dragi sau partenerului, mai presus de orice. În cazul în care, va trece o bună perioadă fără să dăruiască absolut nimic, poate dezvolta boli ale inimii.