INCREDIBIL: O femeie şi-a înjunghiat soţul în timpul unei partide de sex

Gest incredibil al unei femei din Iaşi; şi-a înjunghiat soţul în timpul unei partide de amor. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, iar femeia a fost arestată pentru tentativă de omor.

13 dec. 2014, 12:10
INCREDIBIL: O femeie şi-a înjunghiat soţul în timpul unei partide de sex

După ce au consumat mai mulţi litri de vin şi au chefuit de ziua femeii, doi soţi s-au luat la ceartă. Spiritele s-au liniştit spre miezul nopţii, când cei doi au mers la culcare, potrivit România TV.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, a dus cu ea în dormitor un cuţit pe care l-a ascuns sub pernă. În zori, când s-au trezit au început din nou să bea şi au ajuns iar la ceartă. S-au împăcat şi au început să facă amor. În timpul actului sexual, femeia l-a înjunghiat pe soţul ei în abdomen. Bărbatul i-a tras un pumn şi a reuşit să fugă din dormitor şi să ceară ajutor la 112.

Femeia le-a declarat procurorilor că a vrut să se răzbune pe soţul său cu care este căsătorită de 14 ani pentru toate certurile şi bătăile suferite de-a lungul anilor. Ea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, întrucât legiştii au stabilit că rănile suferite de victimă i-au pus viaţa în pericol.