Lămâia şi uleiul de măsline previn bolile cardiovasculare

Atât lămâia, cât și uleiul de măsline sunt două produse de nelipsit din bucătăria meditaraniană. Combinate, formează un dressing sănătos, savuros, dar și un remediu naturist care poate combate o serie de afecțiuni.

RomaniaTV.net
08 feb. 2018, 07:45
Lămâia şi uleiul de măsline previn bolile cardiovasculare

Scapă de durerea de cap

Te doare capul și nu vrei să iei medicamente sau nu le ai la îndemână? Dacă ai în schimb ulei de măsline și o lămâie, durera este ca și uitată.

Este necesar să amesteci 2 linguri de măsline cu zeama de la o jumătate de lămâie, să le amesteci bine și să consumi acest leac atunci când simți că nu mai ai nici un pic de energie sau câd durerea de cap nu îți dă pace.

Acest amestec te va ajuta să elimini toxinele acumulate la interiorul organismului tău.

Citeşte şi Uleiul de măsline, un ingredient must în tratamentele naturale

Uleiul de măsline și colesterolul

Datorită conținutului de acizi grași extrem de sănătoși, uleiul de măsline este indicat a se consuma mai ales dacă te confrunți cu valori ridicate ale colesterolului rău.

Consumul periodic te va apăra de posibilitatea apariției problemelor cardiovasculare, de oxidarea celulară, contribuind într-o manieră activă la regenerarea celulelor încă de la prima înghițitură.

La aceste calități se adaugă vitaminele, proteinele și mineralele din lămâie, astfel că vei obține un leac naturist și extrem de sănătos.

Remediu împotriva constipației

Această combinație de alimente ajută la curățarea de toxine a organelor în special la nivelul ficatului și a colonului, potrivit naturalcuresandhomeremedies.com, astfel că devine un remediu care previne și tratează constipația, susține buna funcționare a vezicii biliare și ajută de asemenea la eliminarea pietrelor de la rinichi.

Poți să consumi acest amestec dimineața pe stomacul gol sau să îl adaugi în salate.

Află ce tratamente naturiste pentru păr există AICI.