LIVIU VARCIU: „Am fost bătut cu uşa de la şifonier”

Liviu Vârciu a dezvăluit câteva lucruri din trecutul lui. Iar printre acestea sunt câteva povești de-a dreptul șocante, de pe vremea când era copil, unul extrem de năzdrăvan. Iar dezvăluirile făcute sunt de-a dreptul șocante.

18 apr. 2015, 07:06
LIVIU VARCIU: „Am fost bătut cu uşa de la şifonier”

„Am făcut-o o dată lată, dar rău de tot. Eram cu un prieten, cu niște fete și am băut niște licori. Și, cum aveam vreo 14-15 ani, nici nu rezistam prea mult la băutură așa că am adormit cu fetele în brațe. Iar când ne-am trezit răsărise soarele pe cer. Am înlemnit, nu ajunsesem acasă, nu anunțasem nimic. A sunat-o prietenul meu, pe fix, la maica-sa acasă și i-a spus că suntem bine, dar nu știm unde suntem și a închis fără să îi mai zică ceva! Îți dai seama ce a ieșiut, toată lumea s-a speriat și mai tare”, povestește, râzând acum, Liviu Vârciu.

Dar, momentul în care a ajuns acasă a fost, pe atunci, de plâns. Pentru că mama vedeteri TV nu l-a iertat. Ci, dimpotrivă, l-a ”certat” așa cum doar o mamă furioasă și îngrijorată o poate face. ”M-a bătut de m-a spart. M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat, am fost bătut cu ușa de la șifonier, ce mai?, m-a bătut cu tot ce era în apartament, mi-a dat cu toată casa în cap. Era moartă de îngrijorare, a plâns toată noaptea, nu știa ce era cu mine, îți dai seama că m-a făcut praf”, povestește Liviu. 

Mai multe detalii pe spynews.ro