Lovitură DEVASTATOARE pentru Gică Popescu. ESTE TERMINAT!

Gică Popescu este încarcerat la Rahova, unde execută o pedeapsă de 3 ani, o lună şi 10 zile, primită în DOSARUL TRANSFERURILOR. Între timp, averea fostului căpitan al echipei naţionale a ajuns aproape de zero!

25 mai 2014, 12:01
Lovitură DEVASTATOARE pentru Gică Popescu. ESTE TERMINAT!

Gica Popescu este implicat in business-uri imobiliare, dar si hoteliere. A avut numai ghinion in ultimii ani si toate investitiile s-au dovedit a fi numai esecuri. Surse din preajma fostului capitan al Barcelonei sustin ca in 2011 a inceput declinul.

„Gica s-a bagat in afaceri care nu au fost deloc profitabile! De cand a venit criza, a cazut si trasnetul peste Popescu! Astfel, in urma cu trei ani, in doar cateva luni, in loc sa dea un tun financiar cu un complex rezidential, el a pierdut nu mai putin de 11 milioane de euro! A fost un adevarat dezastru pentru fotbalist, care de la o avere de 40 de milioane de euro a ajuns la 29 de milioane de euro! In anii urmatori, pierderile au fost din ce in ce mai importante, iar, acum, odata cu intrarea lui la puscarie, se preconizeaza o noua prabusire financiara serioasa”, a povestit un apropiat al lui Gica Popescu  pentru WOWbiz.ro.