Lucruri pe care cuplurile fericite le fac după muncă

Indiferent că discutaţi la telefon în drum spre casă sau schimbaţi câteva vorbe imediat ce aţi pătruns în casă, o scurtă conversaţie vă ajută pe tine şi pe jumătatea ta să fiţi pe aceeaşi lungime de undă.

24 apr. 2017, 20:19
Lucruri pe care cuplurile fericite le fac după muncă

„Uneori, discutam despre unde merg copiii in vacanta, alteori ne informam reciproc ce am facut fiecare la serviciu”, sustin Melissa si Aaron Sauser din Minneapolis, Minnesota.

Iata 9 lucruri pe care cuplurile fericite le fac dupa munca, reiesite dintr-un sondaj de opinie realizat pe site-ul rd.com.

Rad

Priviti o comedie, spuneti o gluma buna, un banc si apoi radeti impreuna. „Nimic nu intareste mai bine uniunea dintre doi oameni decat sa rada impreuna de aceleasi lucruri, in acelasi timp”, sustin Amy si Vaughan Nelson, din Lacey, Washington. Cheia unui adevarat festin de ras? „Nu trebuie facute glume pe seama celuilalt”, a adaugat Amy.

Masaj in doi

Nimic nu este mai relaxant dupa o zi lunga de munca decat un mic masaj, insa problema este cine sa primeasca primul masaj? Din fericire, Andrea diTullio si Antonio Fortunato, din Timmins, Ontario au gasit solutia perfecta: „Eu ii masez gatul si umerii in vreme ce sta jos, intre picioarele mele si imi maseaza talpile. In timp ce facem asta discutam si despre ce s-a intamplat la munca”, a dezvaluit Andrea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.