Mircea Băsescu, înjurat şi ameninţat de familia lui Bercea Mondial

Mircea Băsescu a fost înjurat şi ameninţat de familia lui Bercea Mondial, informează România TV. Cel puţin aşa susţinea fratele preşedintelui Traian Băsescu într-o plângere depusă în urmă cu aproximativ un an la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, care a fost soluţionată, însă, cu neînceperea urmăririi penale.

02 iun. 2014, 07:34
Mircea Băsescu, înjurat şi ameninţat de familia lui Bercea Mondial

Familia interlopului Florin Anghel, zis Bercea Mondial, l-a ameninţat şi şantajat pe Mircea Băsescu şi în urmă cu mai multe luni. Fie îi cereau bani, fie influenţă pentru a-l elibera pe Bercea Mondial din închisoare, potrivit avocatului lui Mircea Băsescu.

În cele din urmă, fratele preşedintelui Traian Băsescu a mers la Parchetul din Constanţa şi a depus un denunţ, însă procurorul de caz, acelaşi care acum îl anchetează pe bărbatul care l-a scuipat pe şeful statului la un eveniment în Constanţa, a considerat atunci că nu existau motive întemeiate să se simtă ameninţat şi şantajat şi a decis să nu înceapă urmărirea penală.

Acum, susţine Mircea Băsescu, istoria s-a repetat, dar acum a mers direct la DNA pentru a face o sesizare şi a cere organizarea unui flagrant, care a avut loc vineri. Procurorii au montat aparatura necesară pentru a-i prinde pe copiii lui Bercea Mondial, iar ginerele său a fost arestat preventiv, în timp ce fiica şi un fiu minor al interlopului sunt cercetaţi sub control judiciar.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI în cazul de şantaj în care este implicat Mircea Băsescu. Acuzaţii grave, aduse de fiul lui BERCEA

La dosarul deschis de DNA există înregistrarea momentului când Mircea Băsescu i-a înmânat fiicei lui Bercea Mondialul, Izaura Anghel, suma de 10.000 de euro, dar şi ambianţe înregistrate în maşina cu care fiii interlopului veniseră la Constanţa şi în care au mers împreună cu Mircea Băsescu de acasă de la acesta până la sediul firmei.

Citeşte şi PRIMA REACŢIE a familiei Băsescu după ŞANTAJUL ginerelui lui Bercea Mondial VIDEO

Deşi Mircea Băsescu spune că a fost şantajat şi ameninţat, familia lui Bercea Mondial susţine că nu au făcut decât să ceară înapoi banii pe care Mircea Băsescu i-a primit, prin intermediarul Marian Căpăţână, pentru a-l ajuta pe Bercea şi pe unul dintre fiii săi să iasă din închisoare. 600.000 de euro ar fi plătit familia Anghel, din care 300.000 ar fi urmat să ajungă „la Traian” şi 300.000 la Mircea Băsescu. Oamenii spun că, după condamnarea definitivă a lui Bercea Mondial au primit înapoi aproximativ 315.000 de euro, dar acum aşteaptă şi restul de 285.000.

Citeşte şi Fiul lui Bercea Mondial urmează să depună un denunţ împotriva lui Mircea Băsescu