Mr. World Romania 2014. Vezi cum arată românul care ne va reprezenta la Mr World 2014

Tânărul Bogdan Mierlă din Suceava a fost desemnat oficial Mr. World Romania 2014, urmând să reprezinte țara noastră la competiția Mr. World 2014 care se va desfășura anul acesta în Torbay - Anglia, denumită și "Riviera Engleză", în perioada 30 mai - 16 iunie.

21 mai 2014, 20:09

Bogdan Mierlă a fost ales să reprezinte România în urma selecției naționale Mr World Moldova 2014, organizate de agenția ExclusivEvent, agenția deținătoare a licenței Mr World în România și Republica Moldova. Finala Mr World 2014 va avea loc pe 15 iunie, urmând să fie transmisă în direct online pe pagina oficială https://www.facebook.com/mr.world.romania.fan.page.

Potrivit Agerpres, proaspătul deținător al titlului „Mr World Romania 2014” va concura în Anglia alături de alți aproximativ 60 de candidați din tot atâtea țări din întreaga lume.

Bogdan Mierlă are 22 de ani și 1,86 metri înălțime. Este absolvent al Facultății de Management din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava, iar în prezent urmează cursurile programului de master Turism și Servicii.

Bogdan vorbește fluent limba engleză și dintotdeauna a urmat cu strictețe un stil de viață sănătos, sportul, mai precis fitnessul, numărându-se printre activitățile sale zilnice. Bogdan își completează antrenamentele intense în această perioadă premergătoare competiției Mister World cu o dietă strictă, dar și cu sesiuni de saună și masaj.

Bogdan este interesat de cultură și civilizația britanică și citește mult despre locul unde urmează să ajungă pentru a fi pregătit și la acest capitol. Printre pasiunile reprezentantului României la Mister World se număra călătoriile, muzica pop și soul, filmele, mai ales seria filmelor cu James Bond, fotbalul și dansul. Ambițiile tânărului sucevean ar fi să devină un model internațional și să dețină propria afacere în care să se ocupe de creșterea cailor de rasă.