Detalii HALUCINANTE în cazul bărbatului care şi-a tranşat tatăl în Bihor: A simţit unde de curent …

Bărbat din Bihor, care şi-a omorât tatăl cu un cuţit şi i-a tranşat cadavrul, le-a povestit procurorilor cu lux de amănunte tot ce a făcut şi spune că era tulburat când l-a ucis. Magistraţii însă l-au arestat preventiv până când psihiatrii vor decide dacă a avut sau nu discernământ.

24 aug. 2015, 07:37
Detalii HALUCINANTE în cazul bărbatului care şi-a tranşat tatăl în Bihor: A simţit unde de curent …

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din Tribunalul Bihor a emis, sâmbătă după amiază, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului reţinut în cursul nopţii pentru comiterea sângeroasei crime din satul Hodoş, comuna Sălard, căruia i-a căzut victimă un pensionar de 75 ani, găsit tranşat în curtea casei.

Citeşte şi: Crimă ÎNFIORĂTOARE în Bihor. Un bărbat a fost omorât şi tăiat în bucăţi

Este vorba despre fiul victimei, de 40 ani, care şi-a recunoscut fapta, atât în faţa procurorilor cât şi a judecătorului, povestind cu lux de amănunte cum şi-a înjunghiat tatăl cu mai multe lovituri de cuţit, iar apoi a tranşat cadavrul cu un topor, împrăştiind în final bucăţile tăiate în curtea, anexele şi grădina casei.

„Inculpatul a pus fapta pe seama unei stări de tulburare psihică, susţinând că a simţit unde de curent din partea tatălui”, a explicatpurtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Maria Cotrău.

Potrivit sursei citate, bărbatul urmează să fie expertizat psihiatric, pentru ca anchetatorii să stabilească dacă acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptei, scrie ebihoreanul.ro

„În prezent, procurorul de caz a considerat că discernământul său nu este alterat, motiv pentru care a şi solicitat arestarea lui”, a mai spus procurorul.

Decizia Tribunalului Bihor poate fi contestată, în termen de 48 ore, la Curtea de Apel Oradea.