Nuntă secretă în showbiz-ul românesc. Prietenii i-au dat de gol

Dupa ce s-a distrat cateva saptamani bune in America, Iuliana Luciu a revenit in tara. 

13 apr. 2016, 09:21
Nuntă secretă în showbiz-ul românesc. Prietenii i-au dat de gol

 

Surse apropiate vedetei au declarat ca Iuliana este foarte incantanta si fericita in noua sa relatie, cu milionarul Ioan Niculae. Mai mult, relatia celor doi este una foarte serioasa si se gandesc chiar la o casatorie. 

„Milionarul o rasfata, ii face cadouri, si face in asa fel incat sa nu-i lipseasca nimic. In toata perioada grea, Iuliana chiar a fost langa el si l-a sprijit. Ea stie sa se faca placuta, e isteata si a stiut cum sa-l faca sa o adore. A ascultat mereu de el, nu l-a dezmagit, i-a fost fidela, in plus, in momentele dificile i-a fost alaturi. El a trimis-o in vacanta in America si ea s-a intors exact cu 3-4 zile inainte sa fie eliberat. S-a dus la el la Brasov, cand a barbatul a iesit din puscarie. Masina pe care o conduce Iuliana e tot cu numere de Brasov, e de la el.

Ea nu prea discuta despre aceasta relatie, e discreta, ca asa a rugat-o el. Se discuta insistent casatoria dintre Iuliana si milionar. O ia de nevasta, iar ea nu va rata asa ceva. Nu renunta ea la elicoptere, masini… O ia de nevasta si asa o asigura ca nu-i va lipsi nimic. El stie, probabil, ca va fi inchis, asa ca isi doreste ca ei sa-i fie bine. Nicoleta stie si ea de situatia lor, cei apropiati lor, stiu povestea. Dupa ce va fi inchis, probabil Iuliana va pleca din nou in America”, sustin apropiatele Iulianei Luciu, potrivit ele.ro.